Tudnátok olyan filmeket/sorozatokat mondani nekem, amik az 1900-as években játszódnak és bűnügyi jellegű (amiben nyomoznak stb. ) ?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat...(ha létezik egyáltalán ilyen film/sorozat)2020. júl. 26. 15:57
2/7 anonim válasza:
3/7 anonim válasza:
Zodiákus, Viharsziget, Fekete Dália
5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! Még semelyiket sem ismerem szóval sokat segítettetek! :D
2020. júl. 27. 23:36
7/7 anonim válasza:
Attól függ,hogy az 1900'as évek melyik fele?Nagyon az eljén,akkor Murdoch nyomozot mondanám,ha kicsit távolabbi,Oxfordi gyilkosságok,Poirot rengeteg van,de ezek lehet kicsit idősebbek szeretek..Igaz én 14évesen láttam első Poirot filmet nekem tetszet,azóta odavagyok azért a korszakért:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!