Mit gondoltok a Jóbarátok című sorozatról?
Figyelt kérdés
2020. júl. 26. 08:50
A kérdező szavazást indított:
Nem szeretem
Unalmas
Néhány részt láttam csak
Mindig megnéztem/megnézem
44 szavazat
1/8 anonim válasza:
Sose bírtam a sitcomokat. Semmi vicceset nem találok bennük,irritál a háttérben röhögés és gyengék a poénok. Szegény J.Anistont meg valamiért kifejezetten rühellem, így kifejezetten menekülök a filmjei elől.
2/8 anonim válasza:
Nagyon szeretem. Nem véletlen, hogy még 20 évvel a vége után is nagyon sokan nézik és beszélnek róla. Fantasztikus.
4/8 anonim válasza:
A maga idejèben rendben volt,főleg Chandler poènjai miatt.
De amikor Joey-ból már komplett szellemi fogyatèkost csináltak csakhogy legyen valami èrtelme a karakterènek az nagy negatívum.Ross kb mindenkit lejátszott a színről(pedig Chandler "párti" vagyok)az nagyon látszott,ès igen j.Anniston rendkivül tehetsègtelen ripacs.
5/8 anonim válasza:
Már annak idején is unalmas és kínos volt nézni. Azóta csak rosszabb.
6/8 anonim válasza:
Nem vagyok oda érte.Ha véletlenül belefutok inkább el vagy kikapcsolom a tv-t.
8/8 anonim válasza:
Én föld alatt élek vagy nem tudom, de én nem láttam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!