Melyik Hogwarts házba mennél?
Figyelt kérdés
2020. júl. 22. 21:24
A kérdező szavazást indított:
Gryffindor ❤️🦁
Ravenclaw 💙 🐦
Slytherin 💚🐍
Hufflepuff 💛🦡
14 szavazat
1/6 A kérdező kommentje:
Én inkább Gryffi, de Ravenbe is benne vagyok, ahogy Malfoy gyerek mondta megszökne ha ellenkezô házba osztják...😀
2020. júl. 22. 21:26
3/6 Önjelölt igazságosztó válasza:
Egyrészt Hollóhát, mert olyan típus vagyok akit a világ megismerése és a kíváncsiság motivál. Kisebbrészt Hugrabug mert szociálisan érzékeny, elfogadó ember vagyok.
Pont ez a két ház az amiről a magukat rajongónak vallók többsége sem tudnak sokmindent, vagy rosszul ítéli meg ezeket a házakat.
A filmek alapján nagyvonalakban ez jött le: Griffendél=Jófiúk, Mardekár=Rosszfiúk, Hugrabug és Hollóhát=a többi ember. Aki olvasta a könyveket az tudja, hogy ennél picit bonyolultabb a kép.
5/6 A kérdező kommentje:
Ez a Francia varázsló iskola neve...azon belül?
2020. júl. 23. 06:50
6/6 anonim válasza:
Én Slytherin lennék a hivatalos oldal szerint de egyet is kell vele értsek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!