Amerikát szerintetek ki lehet robbantani a filmgyártás első helyéről ?
Sundance, Arany medve, Toronto
Inkább ezeket kövessed, ne az Oscar-t. Az mindig is politikai volt.
Vannak remek művek Amerikában is. Nem csak Hollywood létezik.
Szerintem jelen esetben nem lehet.
Most például valamiért a magyar filmek is kezdenek ilyen hollywoody filmekre hasonlítani.
Régebben mindenki sok kreatív filmet készített de mára sokan át akarják venni ezeket az amerikai szokásokat.
Ne értsetek félre szeretem például a Star Warst (a régit) vagy a bosszűállókat én csak azt mondom hogy jelenleg hollywoodot nem tudná sem az orosz sem a japán sem a kínai sem a spanyol filmek lekörözni.
Az india az új hollywood az meg szerintem baromság.
Bár vannak fantasztikus indiai filmek mégis az indiai filmek leginkább indiában a népszerűek (gondolok itt például T series re mert neki is szinte csak indiai feliratkozói vannak).
Egyébként az india az nem hollywood hanem bollywoodnak (nem egy szar vicc akar lenni hanem az indiábol származó filmeket bollywood-i filmeknek hívják).
#12 szerintem Bollywood már eléggé ismert, nem kell magyarázni.
Nollywood is van, az a nigériai.
13#
Gondolok itt például a manieggs-re és az újabb magyar bűnügyi\akció filmekből dunát lehet rekeszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!