Marvel és DC fanok! Mit gondoltok arról hogy azt mondják hogy a szuperhős műfaj le fog áldozni?
A műfaj biztosan nem.
Maximum Hollywood tér át más témára és más fog a csapból folyni. Én örülök, hogy most szuperhősöket futtatnak, mert ez a téma kevésbé érdekel és így az sem izgat, hogy hogyan gyalázzák meg a sztorikat és karaktereket Hollywoodban. Addig sem nyúlnak olyasmihez, amit szeretek.
En nem orulnek neki! Szerintem meg rengeteg jo storyt lehetne leforgatni, van egy csomo tok jo karakter, akik mondjuk nem annyira ismertek.
Annak kifejezetten orulnek, ha a Daredevilt vagy Punishert folytatnak. Vagy kapna mozi filmet. A sorozatbeli szereplokkel.
Szerintem lecseng kicsit a dolog, viszont majd újra előjön. Azért régen is voltak szuperhősfilmek, csak nem ennyi.
Viszont úgy érzem, hogy valamennyire már le is áldozott, mert egyre zuhan a színvonal. A legutóbbi filmeket, amiket a moziban láttam, konkrétan untam. Pl. Doctor Strange, Fekete Párduc, Marvel Kapitány, Végjáték. Mintha a készítők nem is akartak volna jó filmeket csinálni, csak gyorsan valamit odadobni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!