Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Marvel és DC fanok! Mit...

Marvel és DC fanok! Mit gondoltok arról hogy azt mondják hogy a szuperhős műfaj le fog áldozni?

Figyelt kérdés

2020. júl. 17. 22:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én Marvel- és DC-fanként nem tartom elképzelhetetlennek, sőt annyira nagyon meglepő sem lenne. Azért elég régóta uralkodnak már a szuperhősfilmek, semmi sem tarthat örökké, ráadásul a nagyobb nevű hősöket már ellőtték, egyre kevesebb az érdekes sztori. Ami meg lenne abból is inkább sorozatot csinálnak ami hülyeség.
2020. júl. 17. 22:23
 2/7 anonim ***** válasza:
83%

A műfaj biztosan nem.

Maximum Hollywood tér át más témára és más fog a csapból folyni. Én örülök, hogy most szuperhősöket futtatnak, mert ez a téma kevésbé érdekel és így az sem izgat, hogy hogyan gyalázzák meg a sztorikat és karaktereket Hollywoodban. Addig sem nyúlnak olyasmihez, amit szeretek.

2020. júl. 17. 22:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Minden műfaj népszerűsége csökken egy idő után. Nem eltűnni fog a műfaj, csak valószínűleg nem lesz ekkora sikere.
2020. júl. 17. 22:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

En nem orulnek neki! Szerintem meg rengeteg jo storyt lehetne leforgatni, van egy csomo tok jo karakter, akik mondjuk nem annyira ismertek.

Annak kifejezetten orulnek, ha a Daredevilt vagy Punishert folytatnak. Vagy kapna mozi filmet. A sorozatbeli szereplokkel.

2020. júl. 18. 00:08
 5/7 anonim ***** válasza:
90%
Én kifejezetten örülnék neki, ha végre kicsit megpróbálnának már más téren is gondolkodni, nem minden blockbuster szuperhősökből állna.
2020. júl. 18. 04:13
 6/7 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem lecseng kicsit a dolog, viszont majd újra előjön. Azért régen is voltak szuperhősfilmek, csak nem ennyi.

Viszont úgy érzem, hogy valamennyire már le is áldozott, mert egyre zuhan a színvonal. A legutóbbi filmeket, amiket a moziban láttam, konkrétan untam. Pl. Doctor Strange, Fekete Párduc, Marvel Kapitány, Végjáték. Mintha a készítők nem is akartak volna jó filmeket csinálni, csak gyorsan valamit odadobni.

2020. júl. 18. 04:48
 7/7 anonim ***** válasza:
47%
Nem minden blockbuster szuperhősökből áll, csak figyelni kell a kínálatot.
2020. júl. 18. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!