Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ki a legerősebb szuperhős?

Ki a legerősebb szuperhős?

Figyelt kérdés

Kérlek rendes érvekkel gyertek és ne úgy írjátok hogy ő a kedvencetek és azért írod le. Gondolkodj ha a legnagyobbak csatáznának MCU és DCU-ból akkor ki nyerne? Ki maradna talpon? Itt az én listám:

10.Shazam

9.Vasember(ha az a nano technológia van rajta,bocs nem tudom leírni)

8.Zöld lámpás

7.Hulk

6.Dr.Strange

5.Wonder Woman

4.Superman

3.Marvel Kapitány

2.Thor

1.Skarlát Boszorkány

Sokáig gondolkodtam rajta,nekem ez a véleményem,ti jöttök. Előre is köszi!

2020. júl. 2. 22:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

1. Dark phoenix

2-3. Superman és/vagy Marvel Kapitány

4-5. Thor és/vagy Skarlát boszorkány

6. Hulk

7. X Professzor

8. Vízió

9. Dr. Strange

10. Flash

De ez rengeteg mindentől függ.

Magneto pl sisakkal vagy anélkül?

Ahogy Vasember is melyik cuccban?!

Plusz vahon Hulk agyába is be tudna férkőzni Jean Grey, a Professzor vagy Skarlát boszorkány vagy azt csak úgy képesek megtenni vele, ha Bruce van jelen?!

Illetve alapból Hulk ellen mi hat? Oké, hogy Hulk fizikai ereje véges, pl Thanos is erősebb volt nála, de ha Thor sem tudná megölni a villámokkal meg mindennel, akkor csak idő kérdése lenne, hogy Hulk egyszer elkapja és megölje, mert a többiek sebezhetőek.

Vagy pl Hangya ha teljesen lezsugorodik akkor kibe/hogyan tud belemenni?

Erre soha senki nem ad választ, ezek úgy történnek, ahogy megírják.

Talán az első helyemet merném biztosabbra mondani, de ez is lutri. De azért, mert a Dark Phoenix bármit mozgat a tudatával (akár darabokra is tép) plusz az agyába is beférkőzhet (talán bárkinek) így leblokkolja az ellenfelét és bármit megtehet vele.

2020. júl. 2. 23:28
 2/11 anonim ***** válasza:
Homelander
2020. júl. 3. 06:48
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Chuck Norris
2020. júl. 3. 07:40
 4/11 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen szabályrendszer alapján ereszti őket össze az író. Teszem azt, ha valaki úgy akarná megírni a sztorit, hogy Xavier profot hozza ki győztesnek, akkor a telepatikus képességeivel simán elaltatja a másik felet és kész. De ha az író nem azt akarja hogy ő győzzön, akkor meg kitalál valamit hogy az ő kedvenc szuperhőse ellen akkor és ott pont miért nem hatnak a képességei.
2020. júl. 3. 13:17
 5/11 anonim ***** válasza:
58%

Első válaszoló vagyok, igen, erre utaltam én is és példát is írtam. Az írók bárhogy megírhatnak egy csatát/párbajt.

Kitalálhatják azt is, hogy nem csak Magneto sisakja védi meg az elmét a Proftól, lehet, hogy Superman alapból blokkolni tudja vagy Hulk vagy akár Vízió, hiszen ő nem is ember. Millió és egy végkimenetele lehetne ezeknek a párbajoknak.

Az is lehet, hogy "A" legyőzné "B"-t, "B" legyőzné "C"-t, de "C" legyőzné "A"-t és akkor körbeverés van, mert minden képességnek megvan az előnye és hátránya.

2020. júl. 3. 13:57
 6/11 anonim válasza:
Ha random találkozás akkor Superman fél kézzel hazavája az összeset már csak az ereje meg a sebessége miatt is (a filmben minimum olyan gyors mint a Flash). Ha viszont van felkészülési idő akkor egy Batman még bezavarhat, de nem vagyok benne biztos, hogy mindenkit le tudna győzni.
2020. júl. 12. 17:43
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Én Doctor Strange helyezésével nem értek egyet szerintem simán le tudná győzni Supermant (még agamotto szeme nélkül is)

Skarlát boszi biztos hogy lenyomja és Carol is simán elveri, aztán Wonder woman se ellenfél nekik szerintem Az én top 10 em így néz ki

1. Jean Grey/ Wanda

2. Thor (a Stormbreakerrel) vagy Carol

3. Fura Doki

4. Superman/Magneto/Storm/Xavier

5. Vision/Hulk

6. Wonder Woman

7. Vasember (A MK 85 ben)

8. Loki

9. Kapi

10. Flash

2020. júl. 19. 15:45
 8/11 anonim ***** válasza:
Thor egy isten, szal nyilvánvalóan ő
2023. júl. 12. 08:26
 9/11 anonim ***** válasza:
Most olvastam Dr. Strange wikipédia szócikkét, amiből az jön le, hogy ő simán a második, de lehet hogy az első
2023. júl. 15. 13:56
 10/11 anonim ***** válasza:
Batman a legerősebb
2023. júl. 18. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!