Thor vagy Superman az erősebb?
Superman mindaddig amíg sárga fényű csillag közeleben van pl a mi Napunk addig folyamatosan regenerálódik, hiaba csapna bele a villám.
Hiába készült az asgardiaknak a Vihartörő, hacsak nincs benne kriptonit nem tudná tartósan megsebezni Supermant
Most ugyanazt leírtad, amit privát üzenetben nekem... Nem akarod elfogadni, hogy Superman mások szerint erősebb és csak arra vársz, hogy valaki megerősítse az elméletedet, de közben leszarod, hogy aki Supermant gondolja erősebbnek, az mégis mit gondol a dologról. Superman nem csak ütni tud. Nem egy óvodás. SOKKAL ellenállóbb, mint Thor, SOKKAL gyorsabb, mint Thor és nem pusztán erős, hanem lézert lő a szeméből.
Lézert!!! Nem csak üt!
Fordítva is leírom
Nem csak üt! Lézert lő!
Mire Thor kettőt pislogna, addigra meghalt, mert az AGYA nem tudja felfogni azt a sebességet, amire Superman képes. Nem óvodás, hogy megvárja, amíg Thor villámokat szór rá!
Nem tudom ennél érthetőbben leírni és amikor normális hangnemben írtam le ugyanezt, akkor rákontráztál valami baromsággal
Gondolt azt, hogy Thor az erősebb, senkit nem fog érdekelni, de miért kell mindenképp ezt beleerőltetni másokba? Miért nem fogadod el, hogy más nem így gondolja? 2 kérdést kiírtál már a témában és üzenetben is leírtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!