Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Olyan filmek (esetleg sorozat...

Olyan filmek (esetleg sorozat részek), amikben van gyerekrablós történetszál?

Figyelt kérdés
Eszembe jutott egy részlet, de nagyon halványan rémlik, valami olyasmi lehet, hogy elraboltak egy vagy két gyereket, de sosem találták meg őket és talán egy későbbi üggyel kapcsolatban jön elő évek múlva?! Mintha esküvőn vagy valamilyen bulin lettek volna és onnan tűntek volna el a gyerekek, de mintha ez csak említés lenne, nem mutatnak semmit, mert mellékszál.

2020. jún. 13. 13:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Gyilkos elmék?
2020. jún. 13. 13:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Abból nem láttam semmit, úgyhogy sajnos nem.
2020. jún. 13. 17:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Váltságdíj
2020. jún. 13. 22:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne szólj szám!
2020. jún. 13. 22:24
 5/5 A kérdező kommentje:
Moat beleutottam egy régi valódi ügybe, amit régen már olvastam. Madeleine McCann eltűnése. Szerintem ez rémlett és azt hittem, hogy filmben láttam, ezért lehetett olyan homályos a "sztori". Most utánanézve hihetetlen, hogy még mindig tart a nyomozás, de nem tudják mi lett a kislánnyal. :(
2020. jún. 26. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!