Szerintetek is unalmas a Jóbarátok sorozat?
Én csak azt nem bírom, hogy be van vágva a taps, irritál.
Vedd számításba azt is, hogy nem új a sorozat, amikor megjelent, még kisebb volt a kínálat.
2# igen erre gondoltam én is,hogy a szituációs komédiák akkoriban még nem is nagyon léteztek
Nekem az az irritáló amikor minden második mondat után bevágják a nevetőgépet közben nem is vicces abszolút a jelenet se a mondat
Szerintem a Két pasi meg egy kicsi az eddigi legjobb szituácós komédia amig Charlie Sheen van benne
Ashton Kutcherrel már nem az igazi,sok mellékszereplő teljesen feleslegesen van benne pl a szemüveges dagadt informatikus gyerek,meg Charlie leszbikus lánya szóval úgy a 8-ik évad végéig volt jó
Jon Cryer pedig végig fergetes
Szerintem se valami nagyszám.
A Rém Rendes család viszont jó!
Én nagyon szeretem, szerintem mind a maga idejében, mind a mai nap meg lehet nézni, ha kikapcsolódni akar az ember egy 20 percre.
Azt viszont hozzá kell tennem, hogy nagyon sok jelenetet közönség előtt rögzítettek, így nem minden taps és nevetés "mű" hanem az ott lévő közönség reakciója!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!