Ki a kedvenc kánon sith (vagy sötét erőhasználó) karakteretek a Star Warsból?
Figyelt kérdés
Most csak kánon karaktereket pls, a legendákat hagyjuk máskorra.
Megjegyzés: TUDOM, hogy Grievous tábornok nem erőhasználó, de eléggé kapcsolódik a sithek egy részéhez, a hovatartozása és a "stílusa" miatt, plusz őt másik szavazásba nehezebb lenne betenni, így ő is helyet kap, nézzétek el nekem, legfeljebb nem szavaztok rá, de hátha lesz akinek pont ő a kedvence. :D
2020. jún. 10. 01:02
11/12 anonim válasza:
10, Soha nem mondtam, hogy nem vagyok vele tisztában, hogy nem kitétel az, hogy sith legyen az adott illető vagy te ne lennél vele tisztában.
A válaszom kifejezetten a 8-asnak szólt, aki objektívan hülyeséget mondott Grievousról. De biztos rosszul fogalmaztam, szóval akkor bocs
12/12 anonim válasza:
Láttam, hogy mit írtál az elején, de semmi köze a sithekhez. A stílusa a jediké, és besorolható oda például: Ki a kedvenc gonosz karakteretek a Star Warsból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!