Ki a kedvenc kánon sith (vagy sötét erőhasználó) karakteretek a Star Warsból?
Most csak kánon karaktereket pls, a legendákat hagyjuk máskorra.
Megjegyzés: TUDOM, hogy Grievous tábornok nem erőhasználó, de eléggé kapcsolódik a sithek egy részéhez, a hovatartozása és a "stílusa" miatt, plusz őt másik szavazásba nehezebb lenne betenni, így ő is helyet kap, nézzétek el nekem, legfeljebb nem szavaztok rá, de hátha lesz akinek pont ő a kedvence. :D
De miért mindig csak kánon? :(
Amúgy elég sok mindenkit kihagytàl a listáról, de én kiskapuzok és Darth Banet mondok (még úgy is, hogy a kánonban semmit nem tudunk róla)
#1 Azért csak kánon, mert a Legends egyrészt ugye már nem része a hivatalos SW történetnek, másrészt ott annyiféle sith meg erőhasználó van hogy követni is nehéz, és sok lenne akiről a többség nem tudja kicsoda.
Amúgy annyira sok mindenkit nem hagytam ki. Van ugye akit említettél Bane, illetve Plagueis, akiket gyakorlatilag csak említés szintén ismerünk (a kánonban), ergo semmi nem derül ki róluk ami alapján valaki kedvencnek választhatná őket (tudom hogy Bane-ről van egy Erő-látomása Yodának a Klónok háborújában, de az kevés). Ezen felül csak az Inkvizítorok jutnak eszembe akik kimaradtak, de ők egyrészt nem olyan fontos/ismert szereplők mint a felsoroltak, másrészt nem lehetne őket egy csomagban tárgyalni hisz különbözőek voltak, ráadásul hely se lenne már nekik a listában (ha valakinek mégis ők, ott a "más (kommentben)" lehetőség. Több sötét erőhasználó kánonból nekem nem jut eszembe (talán Barriss Offeet lehetne nagyon belemagyarázni), de szóljatok ha kihagytam valakit.
Igazad van, nyilván ilyenkor az emberek többsége belekeveri a Legends-dolgokat a kánonba, ami hiba
Csak annyit mondtál, hogy szóljunk ha kihagytál valamilyen kánon sötét erőhasználót, én megtettem, ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!