Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ki a kedvenc kánon sith (vagy...

Ki a kedvenc kánon sith (vagy sötét erőhasználó) karakteretek a Star Warsból?

Figyelt kérdés

Most csak kánon karaktereket pls, a legendákat hagyjuk máskorra.

Megjegyzés: TUDOM, hogy Grievous tábornok nem erőhasználó, de eléggé kapcsolódik a sithek egy részéhez, a hovatartozása és a "stílusa" miatt, plusz őt másik szavazásba nehezebb lenne betenni, így ő is helyet kap, nézzétek el nekem, legfeljebb nem szavaztok rá, de hátha lesz akinek pont ő a kedvence. :D

2020. jún. 10. 01:02
A kérdező szavazást indított:
Darth Vader
Darth Sidious / Palpatine
Dooku gróf
Darth Maul
Kylo Ren
Snoke legfőbb vezér
Asajj Ventress
Savage Opress
Grievous tábornok
más (kommentben)
33 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
30%

De miért mindig csak kánon? :(

Amúgy elég sok mindenkit kihagytàl a listáról, de én kiskapuzok és Darth Banet mondok (még úgy is, hogy a kánonban semmit nem tudunk róla)

2020. jún. 10. 11:00
 2/12 A kérdező kommentje:

#1 Azért csak kánon, mert a Legends egyrészt ugye már nem része a hivatalos SW történetnek, másrészt ott annyiféle sith meg erőhasználó van hogy követni is nehéz, és sok lenne akiről a többség nem tudja kicsoda.

Amúgy annyira sok mindenkit nem hagytam ki. Van ugye akit említettél Bane, illetve Plagueis, akiket gyakorlatilag csak említés szintén ismerünk (a kánonban), ergo semmi nem derül ki róluk ami alapján valaki kedvencnek választhatná őket (tudom hogy Bane-ről van egy Erő-látomása Yodának a Klónok háborújában, de az kevés). Ezen felül csak az Inkvizítorok jutnak eszembe akik kimaradtak, de ők egyrészt nem olyan fontos/ismert szereplők mint a felsoroltak, másrészt nem lehetne őket egy csomagban tárgyalni hisz különbözőek voltak, ráadásul hely se lenne már nekik a listában (ha valakinek mégis ők, ott a "más (kommentben)" lehetőség. Több sötét erőhasználó kánonból nekem nem jut eszembe (talán Barriss Offeet lehetne nagyon belemagyarázni), de szóljatok ha kihagytam valakit.

2020. jún. 10. 13:45
 3/12 anonim ***** válasza:
2, Főként Banere, meg Plagueisre gondoltam, ezeken kívül akiket én ismerek, Shaa, Momin, Taron Malicos (bár nem tudom, hogy ő inkvizítor-e, nem játszottam ki a Fallen Ordert), meg a ,,The Star Wars: The Rise of Skywalker: The Visual Dictionary " c könyv alapján (nem tudom a magyar címét), Revan, Andeddu, Tanis, Tenebrous, Phobos, és Desolous a kánon még. Róluk persze semmit nem tudunk a kánonban, csak annyit, hogy ősi Sith Nagyurak voltak.
2020. jún. 10. 14:46
 4/12 A kérdező kommentje:
#3 Na de akkor mégis mi alapján választanád őket kedvencnek? Attól hogy le van írva egy könyvben a nevük hogy léteztek? Érdekes lenne ha valakinek teszem azt Phobos lenne a kedvenc sith-je, mikor az összes amit tudunk róla az az neve. :D Szóval igazából csak az inkvizítorok maradtak ki akiket látunk is élőben "akciózni".
2020. jún. 10. 14:58
 5/12 anonim ***** válasza:
40%

Igazad van, nyilván ilyenkor az emberek többsége belekeveri a Legends-dolgokat a kánonba, ami hiba

Csak annyit mondtál, hogy szóljunk ha kihagytál valamilyen kánon sötét erőhasználót, én megtettem, ilyen egyszerű.

2020. jún. 10. 15:02
 6/12 anonim ***** válasza:
72%
Nem mindenki sith a felsoroltak közül! Kylo Ren és Grievous Tábornok hivatalosan nem az! Kylo Ren szimplán egy renlovag, Grievous használja a JEDIK harcmodorát, de egyszerűen egy szeparatista droid tábornok! Snoke pedig valójában Palpatine!
2020. júl. 31. 18:07
 7/12 anonim ***** válasza:
73%
Darth Binks számít?XD
2020. júl. 31. 18:14
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Annak a négykezű, lézerkarddal harcoló ócskavasnak annyi köze van a sötét oldalhoz, mint egy B1-es harci droidnak, csak magasabb pozícióban van és erősebb programot kapott!
2020. júl. 31. 18:33
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy Grievous kiborg és nem droid, de igazad van, köze nincs a sithekhez
2020. júl. 31. 19:08
 10/12 A kérdező kommentje:
#6, 8, 9, szövegértés általános iskola 2. osztály. Le van írva a leírásban világosan Grievous és Kylo Ren is.
2020. júl. 31. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!