Ki a kedvenc karaktered a Harry Potter-ből?
Figyelt kérdés
Írd le egy kommenteben is!2020. jún. 9. 09:25
11/16 anonim válasza:
5-höz: Don Dumbledor (ha láttátok a Potter Albertet, értitek) XD
Amúgy nagyon bírom Lunát is, nagy arc.
Hermionénak a logikussága tetszik, bár néha nem értek vele egyet.
12/16 anonim válasza:
Teljesen értem hogy kiderül a végén milyen jófiú Piton, de azért számomra nehéz elmenni az mellett hogy egyébként hogyan viselkedett a 7 könyvön keresztül, persze mikor védi magát, az jogos, de amúgy is.
De ezzel párhuzamosan azért nagyon érdekes a karaktere.
13/16 anonim válasza:
12-es! Szerintem is inkább a karakteres jelleme miatt szeretik a legtöbben. Sérült ember, aki gyerekkorában sem kapta meg a megfelelő bánásmódot, az iskolában csúfolták, felnőttként a sötét oldalon talált "menedéket". Csodálatra méltó a kitartó szerelme, és, hogy emiatt végül "oldalt váltott", valaimint a bátorsága, hidegvérűsége... És igen, nyilván nem lehet elmenni a tény mellett, hogy az egész sorozat alatt a felgyülemlett frusztrációját, sérelmeit vezette le a kiszemelt diákjain, dehát úgy gondolom ez teljesen emberi viselkedés, és a háttérben való munkálkodása teljesen kiegyenlíti. :)
14/16 anonim válasza:
Pontosan ezért szeretem én is, mert nem egy fekete-fehér figura mint a legtöbb szereplő. Vannak a jók akik szentek, meg a javíthatatlan rosszak, kicsit unalmasak már. És ott van Piton, van mit agyalni rajta, megmozgatja az ember agyát, hogy most őt hova is tegye, ráadásul van egy egyénisége is.
15/16 anonim válasza:
Nekem Draco Malfoy a kedvenc karakterem, a személyiségfejlődése miatt 🐍💚😍
Nagyon ellentmondásos, de szerintem a történet végére hatalmas belső változásokon ment keresztül. Érdekes személyiség! Egyértelmű kedvenc!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!