Már egy idelye filmet akarok nézni de nem találok ajánlani esetleg tudtok nkm?
Figyelt kérdés
Esetleg dokumentum, vígjáték vagy szomorú filmeket2020. jún. 6. 12:10
1/10 anonim válasza:
"idelye" 😧🙄😠
Keress valamit a helyesírásról! Hátha ragad rád valami a végére.
2/10 anonim válasza:
Kipróbálhatod a taste.io oldalt vagy az alkalmazásukat. Tudod benne értékelni a filmeket, amiket láttál, és az alapján ajánl olyanokat, amik lehet, hogy tetszenek.
3/10 anonim válasza:
Hogy sikerült a "nekem" szóból két e betűt is kihagyni? Mert hogy ha még egyet az hagyján...
4/10 A kérdező kommentje:
Filmet keresek és meg kaptam a nyelvtan tanárok véleményét. 😂 Akit érdekel annak mondom hogy a telefonomnak a kijelzője elromlott és az egész kép szürke ezért nem látok rajta valami sokat és ezért próbálom rövidíteni a szavakat. És köszönöm az oldal ajánlást
2020. jún. 6. 13:09
5/10 anonim válasza:
Mozicsillagon sok filmet találsz.
7/10 anonim válasza:
Ne a kifogásokat keresd!
Egyébként pedig Google-be beírod, hogy online filmek és máris kiadja az oldalakat, ahol tudsz filmeket nézni.
8/10 A kérdező kommentje:
És ki keres kifogást? Egy egyszerű kérdést tettem fel de az emberek csak annyit látnak belőle hogy mit írtam férre nem tudom ti ezeket élvezitek vagy mi?? Vagy már itt is felnem kell hogy belém kötnek az emberek egy egyszerű kérdés miatt. Amúgy is elmondtam hogy miért nem tudok rendesen írni nem mintha rátok tartozna
2020. jún. 6. 17:37
9/10 anonim válasza:
1
Bocsáss meg, de a helytelenül írt szó még egyszer helytelenül való leírásával több kárt okozol, mintha szó nélkül hagytad volna. Mert nincs végülis helyesen leírva, és MINDENKIben, aki olvassa, helytelenül rögzül.
10/10 anonim válasza:
Másnaposok,Harmadnaposok,Násszezon,Elmentek othonról,Rossz anyák
Ezek szerintem mind nagyon jok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!