Melyik az a 25 film, amit mindenkinek látnia kell, aki áthatóbban szeretné megismerni a filmeket?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ebben az esetben a 25 rendkívül kevés, így korlátozzuk azokra az alkotásokra, amelyek valamilyen szinten megváltoztatták a filmet, mint médium és művészeti2020. jún. 5. 21:29
1/7 anonim válasza:
Párbaj, Keresztapa, Halloween, Cápa, Forrest Gump, Taxisofőr, Száll a kakukk fészkére, A halál és a lányka, Alien, Drágán add az életed, Psycho, Nem vénnek való vidék, A jó a rossz és a csúf, Hetedik, A bárányok hallgatnak, Torrente, Avatar, Rocky, A remény rabjai, Halálsoron, Összeomlás, Szelíd Motorosok, Terminátor. Ez 23 film. Hirtelen ennyi jutott eszembe sry. De ezeken kívül egy kis gondolkodás után kapasból írhatnék még 2x ennyit
3/7 anonim válasza:
Rengeteget kihagytam. Ezeken kívül simán van még 30 alapmű
4/7 anonim válasza:
Star Wars se ártalmas, vagy a Jurassic Park pl.
5/7 anonim válasza:
Ponyvaregény, Harcosok Klubja, Titanicot is simán beleszámítanám,
Ötödik elem, a többit már elmondták az előttem szólók. :)
6/7 anonim válasza:
Lehet írni saját 25 ös listát is! :) nem kell a másikat fikázni.
7/7 anonim válasza:
Annie Hall, Amerikai szépség, Aranypolgár, Nagyvárosi fények, Nagymenők, Fargo, Sebhelyesarcú, Apokalipszis most, Sztalker, Schindler listája, A bukás, A félelem bére, Kelly hősei + (magyar filmek közül): Az ötödik pecsét, Tizedes meg a többiek, Eldorádó, Két félidő a pokolban, Körhinta, Isten hozta őrnagy úr!, A tanú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!