Mely filmekre mondanátok azt, mit szerintetek "mindenkinek" érdemes lenne megnéznie?
Tehát olyan filmekre gondolok, amik hatással voltak rátok, különösképp tetszett nektek valamilyen oknál fogva.
Kategoriától függetlenül, akár több is szóba jöhet, nincs korlát :)
Ryan közlegény megmentése
A Faun labirintusa
A sziget (2005)
Ál/Arc
Nincs alku
Wonder Woman
Csillagok kozott /interstellar/ - ez határozottan hatással volt ram
Érkezés
Esetleg Csernobil sorozat
Úgy gondolom mindig is lesznek ilyesmi kérdések, mivel kis idő elteltével már nem aktuális. Minden hónapban jelennek meg újak és kimondottan jók. Az imdb, rotten tomatoes listái elmennek egynek, de sokszor van, hogy alul van értékelve néhány film valami oknál fogva. Vagy ha nem is kiemelkedő alkotás még bőven tetszhet. Szerintem ha már erőt vesz valaki, hogy hasztalan választ írjon, akkor 1-2 linkel vagy példával már nem is lenne sem hasztalan és sokkal nagyobb erőfeszítés sem...
Köszönöm a hasznos válaszokat! :)
Akad közte néhany olyan, amit nem láttam, még jöhetnek! :D
Hogy ez is alul van értékelve, az biztos. Sajnos csak ilyen formában volt anno elérhető nálunk. Erotika kb. annyi van benne, mint egy mai Disney sorozatepizódban.
Íme, egy példa a sok száz közül, épp most futottam bele:
" A bárányok hallgatnak című filmet még annak is látnia kell egyszer az életében, aki egyáltalán nem mer horrorfilmeket nézni, és még a thrillerektől is kiveri a hideg veríték. Mert ez a film nem csak rémisztő, de minden ízében tökéletes, és persze popkulturális szempontból is megkerülhetetlen. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!