Nem tujda valaki, mi ez a film? A legelejéről és a címről lemaradtam, de a történetet tudom. (lent)
Figyelt kérdés
Andy, táncos középsuliba kezd járni. Emiatt az elit iskola miatt fel kell adnia néger, utcai barátait és az utcai táncot. Összeszednek egy jó kis bandát, mellyel elindulnak az utcai táncversenyen. Közbe persze Andy régi barátai betörnek az iskolába és tele grafitiznek mindent. Emiatt Andyt kirúgják, és társait is, ha elindulnak az utcai táncversenyen. Eközben feltűnik Andy egy régi barátja, akivel anno együtt járta az utcát. Így ő is a kis csapat része lesz. Egy este, mikor Andyt a kirúgás miatt keresztanyja (vagy anyja legjobb barátnője nem tudom. Anyja meghalt rákban) elküldi őt. Jön az SMS helyzsínnel, időponttal. Andy barátait nem érdekli, hogy kirúghatják őket, elmennek Andyhez, hogy indulhassanak a versenyre. Andy keresztanyja is megenyhül. A kis csapat leigázza Andy régi barátait, az 5 éve veretleneket. Eközben megjelenik az igazgató, Andyt visszaveszik az iskolába, és egyik barátját is, ki világitó szakon jött a suliba, de persze remekül táncol. Közbe Andy a suli legmenőbb csávójával jön össze. Happy End :) H ráimertél lécci írj!! A film címe, színészek esetleg rendező kéne :) Köszii2010. júl. 30. 22:53
2/5 anonim válasza:
első vagyok, nevet rendezőt nem tudok...
3/5 anonim válasza:
Streetdance - Step Up 2
rendező: Jon Chu
forgatókönyvíró: Toni Ann Johnson, Karen Barna
operatőr: Max Malkin
jelmeztervező: Luca Mosca
zene: Aaron Zigman
producer: Erik Feig, Anne Fletcher, Jennifer Gibgot, Adam Shankman, Daniel Silverberg
vágó: Andrew Marcus
szereplő(k):
Briana Evigan (Andie)
Robert Hoffmann (Chase Collins)
Will Kempe (Blake Collins)
Tony Devon (Attorney Gold)
Telisha Shaw (Felicia)
Cassie (Sophie)
Adam G. Sevani (Moose)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!!
Van 1-2 is??
2010. júl. 31. 11:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!