Kánonból a két leggyakrabban emlegetett név Ahsoka és Qui-Gon, bár én utóbbit nem nevezném igazi szürke jedinek, mert bár sok vitája volt a jedi tanáccsal, és nem igazán követte a jedi kódexet, nem volt annyira radikális.
Legendsből talán az iskolapélda Revan, és Kyle Katarn, emellett Jolee Bindo is jó példa, ő volt azt hiszem az egyetlen, aki önmagát "szürke jedinek" definiálta.
2020. jún. 4. 22:25
2/6 anonim válasza:
A kánonban hivatalosan nincs ilyen fogalom, Qui-Gonn Jinn-t szokták említeni, illetve talán Ahsokát. A legendákban pedig nagyjából ők voltak:
Greyst De'nali
Lilly Capari
Agen Agnu
Kentai Lamar
Theroc Stave
Arta Starkiller
Revan Lightwalker
Kev-Mas Colcha
Ralem Jin-Qua
Guido Sunrider
Neakiirin Sheene
Everdark Omnis
Agen Agnu
Kentai Lamar
Theroc Stave
Arta Starkiller
Revan Lightwalker
Kev-Mas Colcha
Ralem Jin-Qua
Guido Sunrider
Neakiirin Sheene
Everdark Omnis
2020. jún. 4. 22:27
3/6 anonim válasza:
Ui. Bocsi hogy bénán másoltam be
2020. jún. 4. 22:28
4/6 anonim válasza:
A kánonban nincs olyan hogy szürke jedi. Ha valaki nem ért teljesen egyet a jedi tanáccsal vagy elhagyja a rendet, még nem azt jelenti hogy szürke jedi. Az előző válaszoló leírta szépen a legendák van szereplőket, én sem tudok mását. Remélem segítettem
2020. jún. 5. 08:19
5/6 anonim válasza:
Srácok, a 2-es által megadott nevek nem igaziak, nem az univerzum részei még a legendsben sem, csak star wars rajongók által létrehozott karakterek. Csak star wars fanon-on vannak megemlítve, ami egy fan fiction oldal, tehát nem valódi. A legtöbben ráadásul valódi, létező SW karakterek neveiből jöttek létre, "Revan Lightwalker" Revan jedi-sith és a Skywalkerek picit torzított változata, Guido Sunrider egy "Nomi Sunrider" nevű karakterről kapta a nevét, stb.
2020. jún. 5. 11:29
6/6 anonim válasza:
5: Gyanús is volt :D én kevés legendákat olvastam, de valahogy nem akartam elhinni, hogy ennyire ennyire ötlettelen szerzők lettek volna, hogy ilyen neveket adtak...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!