A 365 dni (365 nap) könyv és film lesz magyarul is?
Amikor azt hinnénk, hogy vége van, akkor kezdődik az egész az elejéről.
Jézus Mária, megnéztem az előzetesét: tehát elrabolja a nőt és megerőszakolja (?), de mivel jól néz ki a pasi és gazdag is, ezért ez romantikus lesz? xD
Én alig várom már a rant videókat róla youtube-ra. Remélem a könyv is megjelenik angol és magyar nyelven is, mert a lengyel booktuber rant videókat nem érteném. :D
2/3
Oke. Én, aki olvastam a könyvet, sőt Borsa könyv vásárlók közé tartozom, számomra ez nevetséges. Alapból rengeteg történet megjelenik hasonló felépítéssel. Én egyedül innen, tőled hallottam erről a “problemarol”. Ez teljesen abszurd. Más az alapja, nem csak kiszinezve van. És még is hány ember ír maffiáról ?! Attól mert olasz maffia és Massimo (ami nagyon gyakori olasz nev) semmi más hasonlóság nincs. 🙄 fogalmam sincs, honnan szedted ezt, de kétlem, hogy egy lengyel nő, egy magyart masolna... 🙄🙄
Na én is megnéztem. Kis kritika: eléggé látszik, hogy középeurópai film, gagyi hatású nagyon sok jelenet, és sokszor kiszámítható. Meg pl a volt pasija is..hát nem is értem miért ilyen csúnya hapsit raktak be..
Aki nem bírta a szürke 50 árnyalatát azt ezt se fogja, aki prűd az ne nézze és ne is kritizálja szerintem. Nem azt mondom, hogy művészi és Oscart neki, de én nekem nagyon szimpatikus volt Massimo lelke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!