Legrosszabb filmek, melyeket valaha láttatok? Kíváncsi lennék legalább pár mondatos indokokra is!
Figyelt kérdés
2020. jún. 3. 18:28
21/26 anonim válasza:
A Kis kedvencek temetője c. könyvnek a film adaptációja.
A látványvilág számomra nagyon gyenge volt, a történetet nem tudták úgy vissza adni mint ahogy a könyvben megvan írva.
Ennek is voltak jó részei, mint mindennek, de ezek is csak az eredeti műből adódtak, semmi újat, semmi jót nem tudott nyújtani és mellé még unalmas is volt, lassú volt a cselekménye. A színészek nem illettek a szereplőkhöz és még órákig sorolhatnám a hibáit.
22/26 A kérdező kommentje:
Kis kedvencek temetője? Nem a Kedvencek temetőjére gondolsz? És ha igen, melyik feldolgozására?
2020. jún. 13. 21:35
23/26 anonim válasza:
Ja az pedig marha jó. Mármint a 89-es. A 2. rész is jó egy szinten. Újat nemláttam de gondolom szar. Egyébként nekem bizonyos Marvel filmek is ilyenek. Mondjuk a Galaxis őrzői filmek. Iszonyúan rossz élmény volt. Vagy éppen az Amerika Kapitány - Az első bosszúálló. Mondom ezt úgy, hogy voltak jó marvel filmek (Vasember3, Amerika Kapitány3, Hangya1, Thor3, Avengers 1-3-4) de a többi számomra borzalmas élmény volt. Igazából van sok csalódás is, de ugye nem konkrétan azvolt a kérdés.
24/26 anonim válasza:
"A Promise to Astrid" - amerikai "katolikus" tv-film. Olyan borzalmas színészi játékot szerintem 6évesek által előadott iskolai színdarabban sem nagyon láttam, mint ebben a filmben. Követhetetlen, zagyva a sztori is, és nagyon buta és nyálas módon promotálja a vallást.
25/26 anonim válasza:
Azért a szovjet Gyűrűk urát nem sok tudja alulmúlni :D
26/26 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!