Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Legrosszabb filmek, melyeket...

Legrosszabb filmek, melyeket valaha láttatok? Kíváncsi lennék legalább pár mondatos indokokra is!

Figyelt kérdés

2020. jún. 3. 18:28
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
25%

Egy tavalyi leírás a 9-es tervről ha nincs idegzeted megnézni:

[link]

2020. jún. 3. 20:41
 12/26 anonim ***** válasza:
26%

Fedőneve: Donnie Brasco

Csak pár jelenetet láttam belőle a vége fele, de bőven elég volt. A végén a pincében, amikor nekiállnak feldarabolni a hullákat - elfordítottam a fejem, de a füleimet is be kellett fognom, mert a fűrészelés hangjától is kishíján rosszul lettem!

Mátrix

Igaz hogy sokan szeretik, de nekem személy szerint viszont annyira unalmas volt, hogy 10 percet sem bírtam nézni belőle, muszáj volt valami mással elfoglalnom magam, amíg a lakótársaim azt nézték!

Több a sokknál

Mai modern történetű film, de mégis annyira él benne a négerek elleni rasszizmus - idegesítő az az öregasszony, ahogy még a szomszédjának is meg akarja szabni, hogy nem társaloghat négerrel!

Cash - A visszajáró

Túl pszichopata (vagy szociopata) film!

A harag (japán horror)

Bár megvan benne a kapcsolódási pont, de azon kívül mégis annyira összefüggéstelen, szinte minden egyes jelenetben más és más személyek, helyszínek, és cselekvések vannak, történeti átmenet helyett a szereplők megnevezésével!

2020. jún. 3. 22:26
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Talán a Birdemic (bár megnéztem vagy 20-25 trash filmet) volt nálam a legalja. Végtelenül igénytelen, unalmas film. Egyszerűen túl van tolva a trash-faktor, és ezért egyáltalán nem szórakoztató már.
2020. jún. 4. 14:42
 14/26 anonim ***** válasza:
27%
Száradjon le a lepontozó kezetek tahó gyökerek.
2020. jún. 5. 13:21
 15/26 anonim ***** válasza:
92%

Majmok bolyója 2001-es remake (meg az összes folytatása): Inkább ne csinálták volna meg. Hiba volt az eredeti filmekhez nyúlni. Én majdnem bealudtam rajtuk.

A Kör (az amcsi remake): Hát ezen is majdnem elaludtam, pedig előbb láttam, mint a japán eredetit. Éjjel néztem, és a "legijesztőbb" jelenetek közben simán eszegettem. Pedig akkor még félőske voltam. Ripacskodás, rossz színészi játék, következetlen történetvezetés. Ezért utálom a remake-ekeket.

Az átok (dettó az amcsi verzió): Ugyanaz, mint a Kör esetében. Az eredeti, japán verzió 1000000X jobb!

2020. jún. 7. 15:43
 16/26 anonim ***** válasza:
83%
Nem tudom a címét de apu berakta, hogy Nagyon Jó film lesz. Erre válás mi kisgyerekeknek meghalt a papájuk és ahejett, hogy szóltak volna a szüleiknek, építettek egy csónakot rárakták a pápát és felgyújtották. Nagyon rossz volt...
2020. jún. 7. 23:06
 17/26 anonim válasza:
100%
Movie 43, hadd ne kommentáljam :D
2020. jún. 8. 02:17
 18/26 anonim ***** válasza:
90%

A 25. Birodalom

Jó nagy hülyeség,és gagyi.

Sárkány háború (D-war),

Fehér isten.

Sorolhatnék még...

2020. jún. 8. 17:08
 19/26 anonim ***** válasza:
31%
Szárnyas fejvadász
2020. jún. 12. 19:29
 20/26 anonim ***** válasza:
93%

"Szárnyas fejvadász"

Még mindig milyen megosztó ez a film:)

Szerintem zseniális, eszméletlen hangulata van.

2020. jún. 13. 08:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!