Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Lehet,hogy találtam 2 HATALMAS...

Lehet,hogy találtam 2 HATALMAS bakit a Bosszúállók:Végjáték-ban?

Figyelt kérdés

1.Dr. Strange hogy hogy nem forgatja vissza az időt Vasemberen,miután meghalt?Mint Thanos Vizioval?

2.Hogy hogy nem tudják vissza fiatalítani Steve Rogerst?

2020. jún. 2. 21:25
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Aha. Szóval ha olyan dolgot várnék, ami logikus, koherens, ami nem mond ellent önmagának a filmnek és úgy en blok a logika, észszerűség szabályainak, akkor értelmetlen dolgokat várok. Hát ne haragudj de ez szerintem nem rám vet rossz fényt...
2020. jún. 4. 17:04
 22/26 anonim ***** válasza:
50%
Épp ez az, hogy minden amit mondtál, legfeljebb a te elképzeléseidnek mondott ellent, semmi másnak.
2020. jún. 4. 18:25
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj ezzel a vitával (annak a szemszögéből, aki beleköt a dolgokba), hogy nem logikus az, amit írsz és te ebből nem engedsz. Kérlek, amit írok/írunk, azt ne csak elolvasd, hanem fogd is fel, gondold át.

Nem kell egyetértened, ha te máshogy gondolod, akkor máshogy gondolod, azzal semmi baj nincs, de ha valamit nem tudsz, akkor ne állítsd tényként.

A Végjátékban (nem korábbi filmekben) el lett mondva, hogy Marvel kapitány más bolygókon tevékenykedik, védelmezi az ottaniakat, segít! Ezért nem volt ott a film végéig. Ez tiszta sor, ha ezt nem érted, akkor felesleges a vita, ez feketék fehéren benne van a filmben.

Az, hogy miért Vasember csettintett, azt is leírta a másik válaszoló. Azért, mert Dr. Strange az ÖSSZES(!!!!) végkimenetelt látta és ez volt az egyetlen megoldás, ahogy mutatta is ezt Tonynak. Ha ezt valakinek megúszós forgatókönyv, hogy így ki lehessen írni Tonyt, mert igazad van, ki kellett írni, mert ő kiszállt ebből, ahogy Amerika kapitány is. De(!) abba belekötni, hogy miért nem más csettintett hülyeség, hiszen ez is benne van a filmben, csak nem akarod elfogadni. Ha továbbdobja Marvel kapitánynak vagy Thornak, lehet, hogy közben megkaparintja Thanos, vagy Thanos egyik embere és ismét Thanosnál köt ki, aztán hopp, csettint is. De mivel Vasember csettintett, sosem derül ki számunkra (számodra sem),hogy mi lett volna ha...

Az, hogy Thor lecsapta a fejét könnyedén Thanosnak, azért volt, mert Thanos addigra kétszer is kitette magát a kövek erejének, egyszer amikor csettintett, egyszer pedig, amikor elpusztította a köveket. Le volt gyengülve. Ez is benne volt a filmben! Feketén fehéren!

Kérlek, de tényleg. Nagyon szívesen vitázok egy jót veled, én is szeretem a Marvel filmeket. Nagyon szeretem! De normális keretek között vitázz másokkal. Logikusan gondold át és ne ragaszkodj olyanokhoz, amiben nincs igazad. Az, hogy neked nem tetszett, neked megúszós volt ez a megoldás, elfogadom, nem tetszhet mindenkinek egyaránt. Hibák pedig mindig is lesznek, a legnagyszerűbb filmekben is, nem ám egy szuperhős filmben, ahol kb minden megtörténhet, meg időutazás van stb.

Ezek után én tényleg(!) várom a válaszod, de gondold át.

Abban egyetértünk (mint ahogy korábban én is válaszoltam a kérdésre), hogy biztos lettek volna jobb megoldások is, vagy biztos észre veszünk logikátlanságokat, de ezek megint olyanok, hogy vagy túl tud lépni ezen az ember, vagy nem.

2020. jún. 4. 18:52
 24/26 anonim ***** válasza:

Egyébként #3-as válaszoló vagyok.

Abban egyetértünk, hogy a 4 kővel rendelkező Thanost majdnem legyőzték a Végtelen háborúban. De a kövek nélküli Thanost nem tudták legyőzni a Végjátékban, pedig ott volt Marvel kapitány, Skarlát boszorkány és Thor is. Ebben totál egyetértünk. Itt én is érzem a hibát a filmben.

Persze az is lehet (mivel Strange látta az összes kimenetelt és ezt is leírtam korábban), hogy Thanos visszaszerezte volna a kesztyűt a kövekkel Tonyéktól a Végtelen háborúban, akkor is, ha Quill nem üti meg őt. Mert kövek nélkül is ő a legerősebb.

Én is azt mondom, hogy a Végjátékban valahogy máshogy kellett volna megoldani a harcot, annak ellenére, hogy nekem is tetszett. Skarlát boszorkány és Marvel kapitány a kövek nélküli Thanost le kéne győzzék véleményem szerint. De ha ketten nem is, akkor is Thor is még ott volt és a többiek pedig addig foglalkozhattak volna a többiekkel. De nekem így is tetszik.

2020. jún. 4. 18:59
 25/26 anonim ***** válasza:
65%

Nem olvastam végig a válaszokat sorry, mert nagyon hosszúak így hogy idézitek egymást. De aki megkérdezi miért nem hozták vissza Natashát, ne is haragudj, de buta ember. El lett mondva a filmben, nem egy 2 szavas halk mondatban hanem egy erről szóló párbeszédben.

Ha meg a rendezők cselekedeteit nem érted, elmondok valamit. Ez egy 3 óra hosszú film, áll mondjuk 93 jelenetből. A rendezők ezt próbálták úgy csűrni-csavarni hogy mindenkinek tetsszen, egy csomó alternatívát eldobtak, gondolom hogy nem 5 óra alatt írták meg az egészet és lett egy ilyen sz*r - szerinted. Ez egy film. Nem logikus minden benn, egy látványorgia, egy érzelmi hullámvasút, egy szórakoztató produktum. Fogadd el. Vagy csinálj te egy tök jó filmet, okostóni :) Majd megnézzük. Szerinted a rendezőknek olyan könnyű volt ennyi mindent berakni?

Tényleg egy kibírhatatlan egy fikázógép vagy mint a Star Wars fanok.

Miért csak 1 sikeres látomás volt - nem tudjuk, ettől van mittomén hányezer, tudod, ha egy pillangó meglebegteti a szárnyát, valahol cunami keletkezik, minden másodpercben valahol változhat valami.

Miért nem tudták leverni Thanost - felszívta magát mert tudta mi a tét, vagy mittudom én. Tökmindegy, marhajó volt a bunyós rész.

Miért tudta felemelni a Kapitány a Vihartörőt - el lett mondva hogy aki érdemes rá az tudja, a Kapi egy hős, nemes, kitartó harcos, Thor még mosolygott is és mondta hogy “tudtam”.

Többire már én se válaszolok, nézd újra pár év múlva ha benőtt a fejed lágya. Vagy ennyire unatkozol?

2020. jún. 16. 06:44
 26/26 anonim ***** válasza:
14%
Fentebb láthatunk egy igazi marvel-rajongót, amint idegállapotba jön, ha felfedezi valaki a logika és értelem hiányát a szuperhősök közt epizódjaiban. Fogadjunk, hogy képregényeket is olvasol, férfigyerek. Egyébként ha ideadod a "Bosszúállók: Lejártak a szerződések" költségvetésének 10%-át, csinálok jobb filmet lul
2020. jún. 16. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!