Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Harry Potterben hogy lesz...

A Harry Potterben hogy lesz valakiből szellem?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy mitől függ, hogy ki lehet szellem és ki nem. Vannak ugye a házaknak a szellemei, Hisztis Myrtill vagy pl. Hollóháti Heléna.

2020. máj. 31. 13:56
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Azokból lesz szellem, akik képtelenek továbblépni a "másik oldalra", akiknek befejezetlen ügyük van vagy erős kapcsolatuk van egy bizonyos hellyel.

Csak varázslókból és boszorkányokból lehet szellem.

2020. máj. 31. 14:47
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

– Nem fog visszajönni – ismételte Nick. – Ő biztosan… továbbment.

– Hogyhogy továbbment? – zihálta Harry. – Hova ment tovább? Tényleg… mi történik az emberrel, amikor meghal? Hova kerül az ember? Miért nem jön vissza mindenki? Miért nincs tele a világ kísértetekkel? Miért…

– Nem tudom – felelte Nick.

– De hát te halott vagy! – kiáltott fel kétségbeesetten Harry. – Ki tudná, ha nem te!?

– Én féltem a haláltól – susogta Nick. – Azért döntöttem úgy, hogy itt maradok. Néha eltűnődöm, hogy nem kellett volna-e inkább… Harry, én nem vagyok se itt, se ott. – Nick szomorúan nevetett. – Nem tudok semmit a halál titkairól, mert az élet hitvány utánzatát választottam. Úgy tudom, tanult varázslók vizsgálják ezt a problémát a Rejtély- és Misztériumügyi Főosztályon.

2020. máj. 31. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!