A Múlt karácsony című filmet (főleg a végét) hogyan kell értelmezni?
Spoileres kérdés, ha nem láttad és érdekel ne olvasd el!
Most néztem meg a Múlt karácsony című filmet, és alapból nagyon tetszett, aranyos, vicces film volt. Viszont vagy velem van a baj és teljesen visszafejlődött a történetértelmezési készségem, vagy egyszerűen értelmezhetetlen a története, annak is főleg a vége.
Nem nagyon esett le hogy most akkor a pasival mi volt? Ugye a film elején ki is írják hogy 2017-ben kezdődik a története a csajnak akit Emilia Clarke alakít, és utána fut össze ezzel a sráccal akivel összemelegednek meg csomó minden van velük, utána meg kiderül a vége fele hogy a csávó amúgy meghalt sokkal korábban, és a padon ahol üldögél ott is ott van egy emléktábla hogy 1985-2016 (az első évszám nem tuti, arra nem emlékszek, de a második az 2016 volt az fix). Ergo korábban meghalt mint a történet kezdete? Akkor mégis hogy találkozott vele a lány, és hogy volt annyi közös programjuk?
A csávó igazából egy szellem volt?
Vagy a lány a súlyos alkoholizmusában odáig jutott a szellemi lépülésben hogy ezt mind beképzelte magának és a srác sose létezett? De akkor hogy tanult meg korcsolyázni például? Meg mi volt az a szíves dolog köztük?
Légyszi ne nézzetek hülyének ha ez amúgy nem bonyolult, de nekem nem esett le ez az egész, boldog lennék ha valaki elmagyarázná. Amúgy a film ettől függetlenül nagyon tetszett. :)
Szia ez egy skizotip film, igen a lány képzeletben játszódik de valóban a skizotipek nem betegek csak Mo-n hiszik ezt, külföldön psycho readerek... Szóval telepatikusan beszélnek a szív miatt...
És a tények valósak ez mutatja H a lány nem beteg csak képessége van... Nagyon a figyelmébe ajánlanám a pszichiatereknek... Mert igazolja H a skizotip nem skizofrén és nem elmebeteg... Én sírtam a végén nagyon mert magamra ismertem... Engem skizofrennek később skizotipnek diagnosztizáltak és kényszergyógykezelést is kaptam .. szerencsére a képességem csak egy időre tűnt el... De én is képes voltam olvasni gondolatokban és beszélni a lélekkel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!