Van itt shameless rajongó?
Imádom! Nekem is egyik kedvencem a Trónok harca, Stranger Things, The 100 és Blacklist mellett. :) Néztem a premier óta, már kétszer jutottam el vele a 8. évadig, de nem fejeztem be valamiért. Most megint újra kezdtem, mert van egy kis szabadidőm, 7. évad vége fele járok már, ezúttal 100%, hogy befejezem. :) Májusban ők is endelnek a sorozattal, addig én is biztosan.
Nálam egyébként Carl a nagy kedvenc (csak mert olyan cukiii). És persze Frank, mert rajta mindig lehet röhögni. :)) De amíg bent voltak Sheila és Karen, őket is nagyon imádtam. A gond az a sorozattal, hogy 3 évad után már nincs annyi poén benne és ahogy észrevettem egyre laposabb, talán azért hagytam abba 2x is. Pedig a humor volt a legjellemzőbb rá, azután már inkább drámai.
Amúgy kedvenc beszólásom 5/10 Frank: "A keservit, évente egyszer akarok letusolni, és akkor sincs víz ... Majd megmosom a farkamat a benzinkúton. " :DDD
Egyébként a Vi-Kev-Svetlana storyline az egyik legjobb, legérdekesebb szál a soriban.
A Mickey-Ian inkább uncsi nekem, persze jók együtt, de egy idő után már uncsi. Reménykedtem, hogy bár maradna Ian inkább Trevorral, amíg Mickey a sitten van, ő annyira cukiii és illik is hozzá. Persze tudom hogy nem így lesz sajna.
Fiona meg a hapsijai és az elbaltázott esküvői meg egyenesen irritálóak, ahogy kikezd, lefekszik mindenkivel, Steve 5000. hazugsága után is vágyódik utána, aztán mire elfelejti, beleugrik 2-szer is egy házasságba, szegény nagyon buta. Persze elismerésem hogy anyjuk helyett anyjuk volt a gyerekeknek, felnevelte őket, azt nem sokan csinálták volna végig. ^.^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!