Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Jó film az utolsó léghajlító?

Jó film az utolsó léghajlító?

Figyelt kérdés
Holnap készülünk megnézni, olvastam néhány hozzászólást, miszerint unalmas film, és a 3d sem az igazi.
2010. júl. 30. 16:33
 1/8 anonim ***** válasza:

nekem nem tetszett...unalmas volt...lapos...

de a haverom nagyon odavan az ilyenfajta filmekért, neki bejött...:D

2010. júl. 30. 16:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
az anime, amiből készült, sokkal jobb volt, mint a film... ahhoz viszonyítva nem jó..
2010. júl. 30. 18:55
 3/8 hell-ikon ***** válasza:

Ha adsz a kritikára, akkor tessék:

[link]

Tegnap hasonló véleményt olvastam egy blogban is. Ha adnék ilyesmire, nem nézném meg. De nem szoktam.

Mondjuk ettől függetlenül sem nézem meg, nem keltette fel az érdeklődésemet. Pláne, hogy nem vagyok sem manga, se anime fan. Tudom, filmesített változat, de akkor se.:)

2010. júl. 30. 19:50
 4/8 anonim ***** válasza:
állítólag rettenetes lett a film... mindenhol szidják, mint a bokrot, valszeg nem ok nélkül.
2010. júl. 30. 22:07
 5/8 anonim ***** válasza:
tényleg uncsi..nekem csak jackson (sokka) tetszett benne. a rajzfilm sokkal jobb és viccesebb és aang nem olyan beszari mint ahogy a filmnben mutatják :D
2010. júl. 31. 18:22
 6/8 anonim ***** válasza:
én láttam nagyon jóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!! Sok dolgot kihagynak, de minden sokkal komolyabbb, na és Sokka.... eszméletlen!
2010. aug. 5. 21:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát tényleg nem nagy dobás a film sztem. Főleg a szinkronhangok nem nagyon tetszenek mert a mesében sokkal jobbak voltak. A számítógépes efektek jók, de a csaták száma sztem kevés és azok sem a legjobbak benne. Sokat mozognak mielőttt egy apró támadást végrehajtanak és tök lassan folyik az egész. Mindenesetre ha nem is nagyon, de tetszett. Ami sztem igazán jóra sikerült az a Tűz Népének a csatahajói. Na azok sztem fantasztikusak. Én remélem lessz folytatása és, hogy tanulnak az első rész hibáiból. Ha a csaták száma több lenne és pörgősebbre tennék akkor már sztem egész jó film lenne és talán méltó lenne a rajzfilmhez.
2010. okt. 16. 13:24
 8/8 anonim válasza:
na a film is jó és a mese is de kicsit jobb a mese mert ott katara szereti aangot .én is látam 3d-ben
2010. okt. 31. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!