Miért nem lesznek már elérhetőek Hbo go-n a marvel filmek?
Gondolom eddig tartott a licensz.
A HBO GO, Netflix és a többi streaming szolgáltatás nem tulajdonosa a filmeknek (kivéve a saját gyártásúaknak persze), hanem ideiglenes vetítési jogokat vásárolnak.
Mert a Disney saját streaming szolgáltatást indított és nem ad stream licencet a többi szolgáltatónak. Ha az ő filmjeit akarod látni, náluk (is) kell előfizetni.
Én azért szoktam vissza a letöltésre. Már annyi stream szolgáltató van, hogy a két kezemen nem tudom összeszámolni, 1-2 előfizetés nem elég, ha mindent nézni akarok az artisjus meg ugyanúgy ráveri a jogdíjat az üres adathordozóra.
És a Disney-nek van saját applikációja úgy mint az hbo-nak? Vagy az még nem elérhető itthon?
Egyébként már leszedték a filmeket, a Bosszúállók részei van már csak fent. De a Thor 2. részét még megtudtam nézni..
Van, a Disney+.
Viszont azt hiszem Magyarországon még nem elérhető perpill.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!