Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyek a legminőségibb,...

Melyek a legminőségibb, viszonylag új sorozatok?

Figyelt kérdés
(szerintetek)
2020. máj. 27. 20:54
 1/4 A kérdező kommentje:
Bármilyen műfajból...
2020. máj. 27. 20:54
 2/4 anonim ***** válasza:

▪️Rick és Morthy-kicsit agyhalottnak tűnhet, de ha érted az utalásokat, nagyon mély dolgokat ad át, emellett pedig vicces a maga morbid humorával

▪️Balck Mirror- nem összefüggő epizódok, de mindegyik sokat mondó, én nagyon szeretem keejet a társadalom bíráló sorozatokat. Érdemes elkezdeni.

▪️Mr.Robot

▪️Lucifer

▪️Mindhunter

▪️The Witcher

▪️Westworld

▪️Sherlock

▪️Euphoria

▪️Watchmen

▪️Totál szívás

▪️House of Cards (Kártyavár)

▪️Gyilkos elmék

Ha szereted a documentum filmeket vagy sorozatokat gyilkosságokról meg ilyenekről akkor ajánlanám az Investigation Discoveryt. Rengeteg érdekes sorozatuk van.

2020. máj. 27. 21:51
 3/4 anonim ***** válasza:
52%

The Mandalorian

The Clone Wars

kb. ennyi

A Witcher borzasztó, semmi köze az eredetihez, a szereplőknek is csak a neve azonos, amúgy egy falusi kosztümös film cigány jósasszonnyal meg Piroskával.

2020. máj. 27. 22:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Black mirror

Dark

Szolgálólány meséje

Nem tudom mennyire a stílusod, de a legutóbbi sorozat, amire ráfüggtem az a BoJack Horseman volt. Mindenképpen megéri belepillantani.

2020. máj. 27. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!