Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit szóltatok volna ahhoz, ha...

Mit szóltatok volna ahhoz, ha ilyen lett volna a star wars 9?

Figyelt kérdés

[link]

Őszintén nekem az egész új éra nem nagyon jött át, pedig kicsi korom óta a star wars szerelmese vagyok.

Elvarázsolt az egész univerzuma, szóval minden eggyes film elé (7,8,9) örömmel és bizalommal ültem le.

A 7 nem volt rossz bár ott sem éreztem azt a pluszt, a 8 már nem tetszett viszont fura hogy az idő most megszépitette és azt mondom rá hogy egész merész és ötletes volt, jó volt benne a párbaj, a hiperűrugrás meg woow volt, szóval ja.

Viszont a 9.. A látvány nagyon ott volt de sajnos látszott rajta hogy össze csapott volt, fél kész, nem az igazi, az érzelmi hullámvasút sem volt meg aminek egy saga lezárásánal illett volna meg lennie.

Olyan fanmade videókat is láttam YouTuben ahol anakin erő szelleme küzd meg végül palpival és rendes a hideg rázott annyira tetszett.

(itt két link

[link]

[link] )

Nehezen tudom elhinni hogy egy Disney hogy nem tudott jobbat csinálni, a zsivány eggyes pl nekem nagyon tetszett.

A kérdés lényege, ugye már tudjuk az eredeti rendező milyennek álmodta meg, fent linkeltem róla vázlatokat is hogy milyen lett volna, nos nekem az sokkal jobban tetszett volna, picit bánt hogy nem ez valósult meg, ti mit gondoltok?

2020. máj. 27. 04:33
1 2
 11/18 Tislerics Máté ***** válasza:
85%

,,Én max úgy tudtam volna Anakin megjelenését elképzelni, hogy megmenti Bent a zuhanástól, illetve max segítő szerep jut neki Palpatine ellen, utóbbi meg is valósult."

Tök jó, én meg annak örültem volna, ha a kiválasztott beteljesíti a próféciát és (végérvényesen) megöli az Uralkodót. ReyBen meg segít neki, vagy valahogy beleszövik őket is a finálé kimenetelébe. Ha az új trilógia többet foglalkozott volna Ben Nagypapájával, akkor nem lett volna furcsa a történetmesélés szempontjából a megjelenése, sőt még epikusabb lett volna mint a fanmade videóban...

,,Még mindig epikusabb mint az endori csata az ewokokkal."

Szerinted igen, szerintem nem... Én a Jedi végén éreztem az epikus finálé hangulatot. A TROS-nál meg nem. Máshogy éljük meg. Nincs ebben semmi rossz.

,,Semmi ilyen nincs benne, max Rey származása, de az meg pont annyira mond ellent az előző filmnek, mint az én vagyok az apád az Új reménynek."

Köszönöm, hogy megosztottad a gondolatodat erről. Bár sajnos nem tudok azonosulni vele. Számomra! egyértelműen úgy tűnt, hogy a film direkt szakít azzal, amit a TLJ próbált felvezetni. Sajnálom, ha ez téged esetleg zavar... Az én vagyok az apád fordulatnál semmi ilyet nem éreztem, sőt... Talán Lucas sokkal kreatívabb és összeszedettebb munkát végzett, mint az új trilógiák alkotói. És ezért nem tűnt fel, hogy kezdetben Luke apjának Obi-Wan-t szánta Lucas Vader helyett.

,,A karaktereket amúgy nem a Disney találja ki, és a sztorit sem ők írják :D"

Hanem a Lucasfilm, amit a Disney birtokol, és felügyel....

2020. máj. 28. 12:19
 12/18 anonim ***** válasza:
56%

"Tök jó, én meg annak örültem volna, ha a kiválasztott beteljesíti a próféciát és (végérvényesen) megöli az Uralkodót. "

Ez értelmezés kérdése. Hivatalosan még mindig Anakin a kiválasztott és beteljesítette a próféciát. Érdemes elolvasni a prófécia eredeti szövegét, ami továbbra is kizárólag Anakinra illik. Van is erről egy jó cikk a ziro.hu-n:

[link]

2020. máj. 28. 13:12
 13/18 anonim ***** válasza:
78%
A ziro.hu is szélső diznista,nem hiteles híroldal.
2020. máj. 28. 13:27
 14/18 anonim ***** válasza:
70%

Eleve sem Jar Jar Abramsnek, sem Ruin Johnsonnak nem kellett volna hozzányúlniuk a Star wars-hoz.

Az utolsó jedik meg még 2 év után is egy kivérhányt szar nézhetetlen film.

2020. máj. 28. 18:08
 15/18 anonim ***** válasza:
56%

Elolvastam a cikket, ez mindösszesen annyit bizonyít, hogy egy ilyen filmsorozat esetében, ahol ennyi ellentmondás és összeférhetetlenség van, gyakorlatilag BÁRKI képes úgy értelmezni a dolgokat, hogy az összeálljon azzá, ami a fejében van :)

Az Anakin egyensúlyt hoz az Erőben dolog egyszerűen nincs jól megmagyarázva, százféle értelmezési módja létezik, de senki nem tudja, hogy mi volt az eredeti szándék, és mi lett ebből a 9. részre, egyáltalán az is kérdés, hogy foglalkoztak-e ezzel a szállal.

Erről gyakorlatilag bárki gondolhat bármit, bárki értelmezheti úgy, ahogy akarja..

2020. máj. 28. 21:02
 16/18 anonim ***** válasza:
56%

"Elolvastam a cikket, ez mindösszesen annyit bizonyít, hogy egy ilyen filmsorozat esetében, ahol ennyi ellentmondás és összeférhetetlenség van, gyakorlatilag BÁRKI képes úgy értelmezni a dolgokat, hogy az összeálljon azzá, ami a fejében van"

És a SW mindig is ilyen volt, és nincs is ezzel baj :) az eredeti trilógia idején még a prófécia gondolatban sem létezett, az is csak utólagosan lett hozzáköltve.

A SW-ban az a szép, hogy képesek az emberek másképp értelmezni, mindenki másképp fogja meg a lényegét.

De az, hogy Anakin a kiválasztott, tagadhatatlan dolog, hiszen a prófécia apa nélküli személynek nevezi a kiválasztottat, ez pedig csak Anakinra illik.

"A ziro.hu is szélső diznista,nem hiteles híroldal."

Hát egy olyan elmebetegnek, aki diznifóbiás lehet. Egyébként a ziro.hu-n ilyen ciket is lehet találni: [link]

De ja, biztos szélső diznista egy olyan oldal, ahol olyan véleménycikk is van, hogy Kathleen Kennedynek mennie kellene :) Már megint ideböfögtél egy értelmetlen baromságot, amit a végtelen győlölettel és diznifóbiával teli agyad szült. Miközben az égvilágon nem is tudsz semmit a hírportálról.

2020. máj. 28. 23:59
 17/18 A kérdező kommentje:
Volt egy kis ellentét, viszont ettől függetlenül köszönöm szépen a válaszokat!😊
2020. máj. 29. 03:38
 18/18 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem sokkal menőbb lett volna a Colin Trevorrow féle film, Rey kétoldalú fénykardja, Coruscant és az Ellenállás a birodalmi lépegetőkkel....tyűűha! Tisztelgett volna az előző filmek előtt, nagyon sok ötletet merítettek volna belőle, de mégis teljesen új lett volna. Hozott volna egy másfajta Star Wars hangulatot, de ez számomra csak jó lett volna. Kár, hogy nem készült és helyette meg ez a Star Wars-nak nevezett Skywalker korás valami lett, amiről már ne is beszéljünk...
2020. máj. 30. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!