Jó, fordulatos, érdekes filmek, amik valóságszerűek?
Figyelt kérdés
Jó filmekewt keresek. Mindegy, milyen jellegű film, csak annyi a kikötés, hogy:
- ne legyen túlzottan régi, hanem mondjuk 1990-től felfelé
- ne legyenek benne valótlan történések, szóval ne sci-fi, fantasy legyen lehetőleg
2020. máj. 26. 15:50
11/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egy filmkritikus, nekem a teljesen sablonos filmek is tökéletesen megfelelnek. :D A fordulatos, nem várt sztorikat jobban szeretem, de élvezem azt is végülis, ha a sztori anyira alap, hogy az elején már tudom a végét.. meg a közepét. Viszont azt nem élvezem, ha fekete-fehér a kép, ha a képernyőm felén látom csak a 4:3 felbontás miatt és egyebek. Ezzel biztos beletiprok a nagy filmszakértők lelkébe, de én ilyen vagyok.
2020. jún. 24. 21:31
12/12 anonim válasza:
Én nem vagyok filmszakértő,de azért kevesebbre tartani egy filmet,mert nem lóg ki a monitorod széléig (széle amúgy is fekete és nem látni,nem zavaró) és egy régebbi korból való..talán fekete fehér is...ezek mind nem vonnak le az értékéből,nem befolyásolják azt..sőt van már külön olyan film is ,ami modern és még is fekete fehér! Az érték és a sztori a legfontosabb és hát elég sok ilyen,hisz régi. Meglepő véleményed van ,de tiszteletben tartom! Minden esetre próbálj elvonatkoztatni ettől,össz végeredményből nem fog levonni,bár tény a filmnézés ma már egész más,mint régen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!