Igen, bármi. Legfőképp a drámákat, thrillereket, pszichológiailag "megterhelő" filmeket szeretem, de azért jöhet a vígjáték, romantika, horror, akció, akármi, ami valóságközeli. :)
2020. máj. 26. 16:22
3/12 anonim válasza:
most láttam nemrég az amerikai história x ,nagyon jó volt szerintem.
Halálsoron
Schindler listája hogyha még nem láttad
2020. máj. 26. 16:29
4/12 anonim válasza:
Angyalok és démonok
A nemzet aranya
2020. máj. 26. 18:02
5/12 anonim válasza:
Transz
A túlélő
Amerikai mesterlövész
Shooter
Négy tesó
Tolvajok városa
Wind river
Három óriásplakát Ebbing határában
A könyvelő
A Bourne Rejtély
A Bourne csapda
A Bourne ultimátum
Szemtől szemben
Ronin
A nemzet aranya
Con Air- A fegyencjárat
A szikla
Halálos fegyver
Die hard
Összeesküvés elmélet
Jack Reacher
John Wick
Mission Impossible
Collateral-a halál záloga
A védelmező
Transz
Bíborfolyók
Eredet
Harcosok klubja
Véres gyémánt
A tégla
Mobil
Sicario
Veszett vad
Menekülés Absolomból
2020. máj. 26. 18:30
6/12 anonim válasza:
Az előttem megszólaló kolléga listáját csak egy filmmel egészíteném ki:
VIHARSZIGET !!!
2020. máj. 26. 22:57
7/12 anonim válasza:
Azt hittem fent van :D
2020. máj. 26. 23:00
8/12 anonim válasza:
Egy kis kiegészítés,ha nem veszed zokon:Megadni ,hogy 1990 egy indokolatlan dolog,nem fogsz másabb/rosszabb filmeket látni az előttről sem,ez egy nem létező határvonal úgymond...kár meghúzni,persze nem beleszólni akarok,de biztos tudnánk ajánlani bőven 90 előttről is értékes filmeket...sőt!
2020. jún. 24. 00:57
9/12 A kérdező kommentje:
Ahogy a "mondjuk" szóból következtethetsz rá, ez csak egy random rávágott határvonal, nem értek a filmekhez. A lényeg az, hogy a régi filmek a minőségük miatt számomra nem túl nézhetőek. tartalmilag vannak értékes, nagyon jó filmek, de nem tudom élvezni, ha rossz a felbontás, hang vagy valami.
2020. jún. 24. 09:03
10/12 anonim válasza:
A régi koránt sem jelenti azt,hogy rossz minőségű,még ha magyar viszonylatban nézzük akkor sem,hiszen ezen filmek,amik neten megtalálhatóak olyan korszakban készültek,amikben a felvétel is körülményes volt,valamint a vételi jel gyengeségéből adódóan esetleg szemcsés volt a kép stb.Lásd Egri csillagok:Az a film is marha régi,de ha normális DVD verzióban veszed,vagy moziban nézed akkor tökéletes a minőség. Viszont ha a "rossz minőség" címszó alatt azt érted,hogy 4:3 ,vagy esetleg fekete fehér,ne adj isten nem Dolby hangzású akkor elég sok mindenről lemaradsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!