Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Aki látta a Lostot, annak mi...

Aki látta a Lostot, annak mi hiányzott a sorozatból, mi az, amit vártatok, de végül nem kaptátok meg?

Figyelt kérdés

Ugye sok minden a képzeletünkre van bízva.

Nincs kifejtve, nem szájbarágós stb.

Van bármi, amivel kapcsolatban több magyarázatot vártatok, de nem kaptátok meg?

(Pl. Walt képessége)

2020. máj. 19. 13:07
 1/3 anonim ***** válasza:
51%

Nekem ami hiányzott a sorozatból az a robinzonád hangulat volt. Az első két évad a kedvencem és onnantól nálam lejtmenet lett a sorozat.

A misztikus szál érdekes volt egészen addig, amíg nem tolták túl a vallási, ezotéria és filozófiai vonalat De én nem valami ezoterikus butaság miatt ültem le nézni. Szóval nehéz így megmondani, hogy "mi hiányzott", mert nekem semmi sem hiányzott abból, ami a harmadik évad után történik.

Ahogy Ridley Scott elolvasta Daniken valamelyik baromságát és kikakilta a Prometheuszt, úgy gondolom Abramsék is elolvastak valami hülyeséget a második évad után és megcsinálták. A sziget mintha atlantiszi gyógyító kristályokból épült volna, nekem pedig kiégett az agyam.

2020. máj. 19. 13:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Az utolsó évad első fele jól össze lett baszva.
2020. máj. 19. 14:55
 3/3 anonim válasza:
Nekem máig a kedvenc sorozatom. Ha mondani kell ilyet akkor nálam az 5.-6. évad volt problémásabb. Az ötödik évadban időutazásnál kicsit furcsa volt, hogy legtöbbször valamilyen jól kiemelt esemény idejére ugrottak vissza, pl Locke pont a nigériai kisgép lezuhanását látta, Jin is a francia kutatók közé csöppent, pont mikor érkeztek. Kicsit szájbarágósra sikeredett, ahogy a Dharma bemutatása is. A hatodik évad szerintem kicsit összecsapott volt, sokat vesztett a kifonomultságából a sorozat erre az időszakára, ebböl a szempontból is az első évad a kedvencem, ahogy összességében is.
2020. jún. 7. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!