Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Érdekel valakit az Avatar 2?

Simon Petrikov kérdése:

Érdekel valakit az Avatar 2?

Figyelt kérdés
Ha beírom Google-be, hogy "nobody cares about Avatar 2", egy csomó cikket találok ami erről szól. Nem hibáztatom azokat akiket nem érdekli a film (engem sem), de tényleg nem érdekli a legtöbb embert? Itt van valaki, akit érdekel a film?

2020. máj. 17. 01:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy a legtöbb ember már átmert ilyen passzív várásba, hogy ha lesz, akkor jó, megnézi, de ha nem lesz, úgyis jó.

Vagy 4 éve még én is vártam, de már úgy érzem, hogy mindegy. A vírus miatt úgyis fog késni még vagy 128 évet... Így nem igazán éri meg foglalkozni vele.

2020. máj. 24. 11:31
 12/12 anonim ***** válasza:
Tök őszinte leszek: látványra nagyon ott volt az első rész, de azon kívül semmi nem maradt meg belőle. Emellett eltelt 10+ év, és akkor most bejelentik hogy folytatják, de nem is egy hanem rögtön 3 vagy 4 folytatással? De mégis minek? Engem nagyon irritál ez a hozzáállás hogy mindent ami sikeres volt azt azonnal kötelezően folytatni kell. Itt sem indokolta semmi.
2020. máj. 24. 18:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!