Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Érdekel valakit az Avatar 2?

Simon Petrikov kérdése:

Érdekel valakit az Avatar 2?

Figyelt kérdés
Ha beírom Google-be, hogy "nobody cares about Avatar 2", egy csomó cikket találok ami erről szól. Nem hibáztatom azokat akiket nem érdekli a film (engem sem), de tényleg nem érdekli a legtöbb embert? Itt van valaki, akit érdekel a film?

2020. máj. 17. 01:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
engem érdekelne
2020. máj. 17. 02:01
 2/12 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem a többséget tényleg nem érdekli. Óriási reklámmal nyomták az első részt és a látványon kívül nem sokat nyújtott, szóval sokaknak lett csalódás. Aztán, évek óta hallani, hogy lesz folytatás és mindig csúszott. Amikor kijön, azért jó páran megfogják nézni a látvány miatt a moziban, de ennyi.
2020. máj. 17. 02:33
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem mondom, hogy nem érdekel, de egy több mint tíz éve bemutatott film folytatása, ami már akkor is azzal volt sikeres, hogy 3D-s látványorgia volt(sztori: (űr)Pocahontas 2.0).

Ez ma már kevés lenne szerintem, és az olyan folytatás, ami túlszárnyalja az első részt nagyon ritka. De igen, a legnagyobb baj, hogy nem szabad 3-5 évnél tovább húzni egy folytatást, mert érdektelenné válik a legtöbb esetben.

2020. máj. 17. 07:33
 4/12 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
46%

mit kellett volna nyujtania ami hianyzik belole? (#2)

keves volt a mondanivaloja? vagy mi volt rossz benne? Nem mondhatnam hogy a latvany miatt tetszett, legfeljebb hogy erdekes latvany vilagu volt (fantasztikus) de nem mert "hu de szep, ilyet meg nem, lattam es elkepzelni se tudtam" pont hogy ilyen teren nem egy nagy szam szerintem, igaz nagyon nem is tudok filme ami "nagy szam" lenne ilyen teren

amugy pedig kerdezo,

igazabol mi lehet majd a folytatas? Ez igazabol egy teljes korbezaro film volt

ugyan az a sema lehet csak mint minden mas filmnel, hogy a "gonsz visszater"

tehat ismetelgetik ugyan azt, minden filmben valojaban ez van amibol tobb van, attol meg ha nagyon jo is mindegyik

de sokakat miert erdekeljen? Ha valoban ujat nem fog nyujtani akkor legtobbeknek lenyegtelen, 1 is eleg volt belole

2020. máj. 17. 07:39
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Engem is érdekel.
2020. máj. 17. 09:17
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ja és annyit még hozzátennék, hogy ha találtál egy csomó cikket a témában, akkor érdekli az embereket, hiszen erről beszélnek. Mindegy milyen okból, de erről írnak/kommentelnek stb.
2020. máj. 17. 09:19
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Azért elég nagy hatása volt az emberekre akkoriban az Avatar filmnek. Emlékszem, hogy attól volt hangos a média, hogy egyesek depressziójukban öngyilkosságot követtek el, mert nem élhetnek a film által felvázolt világban.

Nagyon kíváncsi lennék, hogy milyen lenne az új Avatar film, de amíg meg nem jelenik (jövő december, még nagyon messze van), nyilván nem nagyon van mit diskurálni róla.

2020. máj. 17. 10:20
 8/12 anonim ***** válasza:

Gondolom, hogy van, akit érdekel és meg is fogja nézni, de biztos nem fog akkora sikert aratni, mint amilyet Cameron vár.

Ő azt reméli/gondolja, hogy az Avatar 2 majd a Végjátéknál is többet fog hozni, amire szerintem elég kicsi az esély. A legtöbben a látvány miatt nézték meg az első részt.

2020. máj. 17. 10:56
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

#4: Mondjuk, valami minimálisan összetett sztorit, fordulatot, logikát. Ilyesmiket.

Pont nem a látvány miatt nagy szám? Azzal reklámozták be, hogy új technológia lesz a látvány...

2020. máj. 17. 12:10
 10/12 MalomN ***** válasza:
100%

Hát, most már csak azért is érdekel. Talán még megérem...

XD 30/L XD

2020. máj. 18. 06:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!