Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nagyjából miről szól, és...

Nagyjából miről szól, és milyen a Riverdale sorozat?

Figyelt kérdés

Szeretnék 1-2dolgot megtudni erről a sorozatról, pl:

Miről szól(röviden a lényeg)?

Érdemes e elkezdeni?

Melyik szereplőket bírják a legjobban?

Igaz e, hogy a mostani tini lányok kedvence ez a sorozat?

Hány évados jelenleg, és lesz e még több?

Melyik évad a legjobb úgymond?

Előre is köszi!

2020. máj. 15. 10:34
 1/4 anonim ***** válasza:
86%

Szia

Én az első és második évadot néztem végig. Az elsőt nagyon szerettem és még a másodikkal sem volt akkora baj, viszont a többi évad szerintem egy összecsapott, értelmetlen katyvasz lett.

Meg sem tudom fogalmazni, hogy miről szól, mert teljesen más irányba ment el a sorozat, mint amiről indult.

Persze, el lehet kezdeni, mert lehet neked tetszene. Én személy szerint nem fogom újra elkezdeni.

2020. máj. 15. 11:04
 2/4 anonim ***** válasza:
74%

Uh...van benne egy rakat 20-as éveiben járó tinédzser, akik az egyik legidiótábban megírt forgatókönyv szerint drámáznak. A valóságban a fél gárdát valószínűleg elzárva kezelnék egy elmegyógyintézetben, de a másik fele is jó eséllyel gyógyszeres kezelés alatt állna.

Mindig felbukkan a városban valami nagy rossz, pl. egy szekta. Néhány szereplőnek van sorozatgyilkos génje (ezt így mondják a sorozatban), néha valamelyik szereplő megjátssza a halálát, stb..

K.J. Apa pedig gyakran megszabadul a pólójától, hogy a néző csodálhassa a kockás hasát és a bicepszét.

2020. máj. 15. 11:06
 3/4 anonim ***** válasza:
2020. máj. 15. 11:10
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én már végignéztem az összes jelenleg fellelhető részét, és kijelenthetem, hogy szeretem ezt a sorozatot, de talán főleg a szereplők miatt. Igazából összefoglalva nyomozós-bűnügyi sorozat, de kamasz, gimis világba beépítve. Nagy hangsúlyt kapnak még benne a családi drámák, családi kapcsolatok, és persze a régi jó szerelem témája is, tele van romantikus pillanattal meg megható jelenetekkel. Én nem éreztem annyira klisésnek, de tény, hogy azért van benne az is...

Szerintem voltak benne para részek, és vannak nagy csavarok benne, de persze sok mindent magunktól is ki tudunk találni. Ami nekem tetszik speciel, az a látványvilága az egésznek, a színek meg az egész hangulat. Sőt, én még a musical részeket is élveztem, nem kell megkövezni, mondjuk én eleve musical-fan vagyok :D

Jelenleg 4 évados, és valószínűleg közrejátszik a népszerűségében a sok six-pack, ezt nem lehet tagadni...

Amúgy meg tényleg nagy fordulatot vett az első évad után, szerintem nem is lehet egyben értékelni az évadokat,de nekem is az első tetszett a legjobban. Nem tudom, hogy neked milyen az ízlésed ezen a téren, de szerintem megéri adni neki egy esélyt, legalább egy rész erejéig, aztán hátha megtetsziK..

2020. máj. 16. 01:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!