Riverdaleben Betti és Archie összejönnek?
Figyelt kérdés
Olyantól kérdezném aki màr latta végig a sorozatot. Én nemrég kezdtem el, a második évad elején járok most. Ugye össze fognak jonni?2020. ápr. 15. 13:49
2/9 anonim válasza:
nem fognak összejönni, legalábbis még az eddigi epizódokban amik kijöttek meg nem jöttek össze
3/9 anonim válasza:
de a mostani utolsó részek után benne van a pakliban, hogy az 5.evadban lesz valami köztük
4/9 A kérdező kommentje:
Koszonom!
2020. ápr. 15. 14:31
5/9 anonim válasza:
Megmondom öszintén, imádtam az első évadot, még a másodikat is szívesen néztem, de ez a harmadik ezzel a démonkirállyal, a társassal meg a szektás farmmal szerintem nézhetetlen :( ugye jobb lesz??
6/9 anonim válasza:
sajnos nem, a 4.evadot is kb 2reszben összelehet foglalni, az első évad színvonalát nem tudja egyik se visszahozni
7/9 anonim válasza:
1 évad nagyon jó volt. 2.évad még annál is jobb. De igen a harmadik évadnál csak néztem hogy mi a fene van 😁 de amúgy abba is voltak azért jó részek meg ilyesmi, de nemtudom honnan szedték ezt az egészet. 4.évad azért kezdi visszahozni az első kettő színvonalát. Remélem,hogy az 5.évad majd teljesen visszahozza( amire még nagyon sokat kell várni 😭
Ez az én személyes véleményem,ha ezzel esetleg valaki nem ért egyet de nem kell betámadni 😁🤞🏼✋🏻
8/9 anonim válasza:
Én is úgy gondolom, ahogy az előző. Ez a sok Démonkirály meg farm meg droglabor már annyira nevetséges :/
9/9 anonim válasza:
egyébként Archie comics képregényből készülnek meg ugye a készítők is tesznek hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!