Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Riverdaleben elakadtam. Hogy...

Riverdaleben elakadtam. Hogy vagy ez?

Figyelt kérdés
A harmadik évadban, amikor megjelenik Archie anyukája valahol a tizen-valahanyadik rész végén, Fred eltűnik. Hova ment? Mondták és nem vettem észre vagy csak eltűnik? Tudom, hogy Luke Perry meghalt 2019 márciusában, de annak nincs köze a 3. évadhoz. Nem? Köszönöm, ha valaki tud pontos választ adni.

#sorozat #Fred #Riverdale #harmadikévad
2020. ápr. 9. 11:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Luke Perry a 3. évad 19. részében szerepelt utoljára, és azt hiszem Archie anyja a 20. részben jelent meg. Szóval azért nem volt benne a többi részben, mert már sajnos akkora elhunyt. Nem tudom, hogy a sorozatban meg-e említették, hogy Fred Andrews hol van azokban a részekben. Nem emlékszem rá, szerintem arról nem mondtak semmit, nem találtak ki arra semmit se.
2020. ápr. 9. 15:40
 2/2 Jenniszatmári válasza:

Az előző kommentre a válasz:

ha jól emlékszem valahova elment Fred(talán egy másik városba nem tudom) és ugye az van a soriba, hogy elütötte egy autó vagy valami hasonló. Valóban sajnos 20-résztől már nincs benne és a 4.évad 1.részében be is jelentik a halálát :(

2020. júl. 16. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!