Ahsoka Tanoról mi a véleményetek?
Nekem Anakin és Obi-Wan után a kedvenc Star Wars karakterem.
Nekem már a sokak által szidott Klónok háborúja filmben is nagyon szimpatikus lett, mert mindig érdekes új szemszögből látni a Jedi-ket, és ekkor ez nem volt még adott más történetszálakban. Anakin-nal már ott nagyon jó volt a kémiájuk, és mindig érdekesebb karakterré válik valaha, ha új oldaláról ismerjük meg. Anakin esetében ez az volt, hogy most ő mester, neki kell felelősséget vállalnia valakiért, neki kell tanítania. "Revenge is not the Jedi way."
A sorozat ötödik évadának utolsó részei pedig szerintem egyértelműen a sorozat legjobb részei közt vannak, és nem csak Ahsoka karakterének ad új mélységet, de látva, hogy a Jedi Tanács milyen gyorsan dönt Ahsokáról, Anakin beléjük vetett hite és bizalma is még jobban megtörik, ami pedig még egy lépést a Darth Vader-ré váláshoz.
Az egyértelmű, hogy a sorozat folyamán egy igazi Jedi-vé vált, és nagyon örültem, hogy a hetedik évadban az ő szemszögéből is láthattuk a 66-os parancsot.
A Lázadókból is csak azokat a részeket néztem meg, amikben ő, Vader, illetve Obi-Wan és Maul szerepelnek.
Nekem hamar az egyik kedvencem karakterem lett a Star Wars világában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!