Mit csináljak ha a felirat nincs teljesen a képben? Lehet vele valamit csinálni?
indavideon ugyan az a video van fent de letöltötem a videot és a feliratot külön de a fél mondat az nincs a képben ugy mint a videoban
ilyen
pasteboard.co/J8nhXcJV.png
Szerintem ez nem felirat, hanem bele van égetve a videóba.
Milyen feliratot töltöttél le és hol van indán a videó?
Akkor ncore-on a rossz verzió volt fent.
Az ass-ben azok a feliratok vannak, amik alul 1-2 sorban vannak.
De nézz bele az ass-be és meglátod mik vannak benne. Próbálj rákeresni a buborékokban lévő szövegekre.
Érdekes. És nem csak úgy simán alulra írja ki?
Ha tényleg a buborékbe kerül a felirat az ass-ből, akkor meg kell valahogy törni a sorokat. Az ass dokumentációjában utána kellene nézni hogyan kell.
okés köszönöm
KMPlayer
és azt nem lehetne megoldani hogy ne lassuljon be anyira a gép hogy semmitse lehesen rajta csinálni? ez akkor van leginkább amikor nagyon sok feliratott kell megjelenitenie és gondoltam hátha lehetne valamit csinálni vele
ncorerol töltöttem le az egész sorozatot de végül nem néztem meg mert anyira nem tetszett
de ez a még mindig érdekel hogy hogy lehetne megoldani mert nem csak ennél a sorozatnál volt ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!