Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit csináljak ha a felirat...

Mit csináljak ha a felirat nincs teljesen a képben? Lehet vele valamit csinálni?

Figyelt kérdés

indavideon ugyan az a video van fent de letöltötem a videot és a feliratot külön de a fél mondat az nincs a képben ugy mint a videoban

ilyen

pasteboard.co/J8nhXcJV.png

2020. máj. 14. 21:20
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nem felirat, hanem bele van égetve a videóba.

Milyen feliratot töltöttél le és hol van indán a videó?

2020. máj. 14. 21:38
 2/10 A kérdező kommentje:

.ass file a felirat

[link]

2020. máj. 14. 23:17
 3/10 anonim ***** válasza:
Namost, ami a buborékban van szöveg, az a videóra van égetve, az nem az ass-ben van. Gondolom, amit letöltöttél, azt nem az indáról töltötted le és arra rosszul lett égetve a felirat. Az indára pedig egy jó verzió lett feltöltve.
2020. máj. 15. 05:28
 4/10 A kérdező kommentje:

[link]

ncore töltöttem le

2020. máj. 15. 11:53
 5/10 anonim ***** válasza:

Akkor ncore-on a rossz verzió volt fent.

Az ass-ben azok a feliratok vannak, amik alul 1-2 sorban vannak.

De nézz bele az ass-be és meglátod mik vannak benne. Próbálj rákeresni a buborékokban lévő szövegekre.

2020. máj. 15. 23:00
 6/10 A kérdező kommentje:
rá kerestem és benne volt aza szöveg is ami oda van irva
2020. máj. 16. 02:09
 7/10 anonim ***** válasza:

Érdekes. És nem csak úgy simán alulra írja ki?

Ha tényleg a buborékbe kerül a felirat az ass-ből, akkor meg kell valahogy törni a sorokat. Az ass dokumentációjában utána kellene nézni hogyan kell.

2020. máj. 19. 21:35
 8/10 A kérdező kommentje:

okés köszönöm

KMPlayer

és azt nem lehetne megoldani hogy ne lassuljon be anyira a gép hogy semmitse lehesen rajta csinálni? ez akkor van leginkább amikor nagyon sok feliratott kell megjelenitenie és gondoltam hátha lehetne valamit csinálni vele

2020. máj. 19. 23:10
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha van kedved és megvan a link az ass-hez akkor ránézek, mert már kíváncsi lettem rá.
2020. máj. 20. 21:37
 10/10 A kérdező kommentje:

ncorerol töltöttem le az egész sorozatot de végül nem néztem meg mert anyira nem tetszett

de ez a még mindig érdekel hogy hogy lehetne megoldani mert nem csak ennél a sorozatnál volt ilyen

2020. máj. 20. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!