Asdx09 kérdése:
A Top Geart miért nem adják tv-ben?
Figyelt kérdés
Tudom, tudom van a viasat 6on illetve néha van a spíler tv-n is, de a spíler-en ott a 3. illetve a 6. évadot adják újra és újra. A viasat 6on pedig az újabb évadok vannak amik nem rosszak de én szívesebben nézném a régebbi évadokat (0-22). Az a baj hogy be se lehet szerezni még pénzért se a szinkronos részeket, amit nem értek. Nincs valami csatorna ahol még a régi évadok vannak de azért haladnak is? Illetve miért nem lehet beszerezni sehol se? (Nem hogy online, még DVD-n sem) Szerintetek?2020. máj. 8. 20:36
1/1 anonim válasza:
Mivel a top gear-t sok helyen bojkottálják a főszerkesztő ocsmány viselkedése miatt - végül is ezért szűnt meg a régi formájában, Clackson egy aljas homofób, nőgyűlölő erőszakos valaki! Ezért több csatorna is megtagadta, hogy adja a sorozatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!