Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Bosszuallok:Vegjatek filmet...

A Bosszuallok:Vegjatek filmet adják még a mozik?

Figyelt kérdés
Nekem kimaradtak a Marvel filmek és most karanten idejen megneztem az osszes reszt, es nagyon banom, hogy a Bosszuallokat nem lattam moziban. Adják még a mozik?Termeszetesen nem a mostani koronavirusos idoszakra gondolok, hogy most neznem meg.
2020. máj. 3. 13:59
 1/5 anonim ***** válasza:
nem adják és már nem fogjak a koronavirus utan sem, kb. pont 1éve jelent meg, ennyi ideig nem adnak semmilyen filmet :/
2020. máj. 3. 14:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Már jó ideje nem.
2020. máj. 3. 14:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Nagyjából 10 hónapja nem adják, hiszen 2019. április 25-én volt a premier. Többet nem is fogják, hacsak valamelyik mozi nem talál ki valamilyen mozi ünnepet, mint például a Sugárban az Oscar filmklub.

Ha jól tudom, HBO GO-n fent van.

2020. máj. 3. 15:58
 4/5 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat

Tudom, h nem adjak, inkabb az lett volna a kerdes csak rosszul fogalmaztam, hogy 1x-1x leadjak e moziba.

De akkor majd nezni fogom, hatha leadjak 1x, sztem sokan elmennnenek ra

2020. máj. 3. 18:15
 5/5 anonim ***** válasza:
nem igen mostanaban lesz, szerintem max valami evfordulokor vagy hasonlo pl. stan lee halala napja, ilyenekben lehet gondolkodni de az is evek kerdese
2020. máj. 3. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!