Mikor jelenhet meg a jégvarázs 3. része?
Azaz ha lesz 3. része, valaki tud esetleg bármit erről?
Előre is köszi a válaszokat
Tekintve, hogy 6 év kellett a 2. rész elkészítéséhez... A Disney egyik legjövedelmezőbb brandje szóval valószínűleg lesz.
Az már más kérdés, hogy egyáltalán nincs szükség rá, mert a sztori tök jól le van zárva.
Röviden: Nincs hivatalos bejelentés arról, hogy terveznének a közel jövőben 3. részt.
Rendben, köszi :D
(Én azért reménykedek hogy lesz ^^)
Esélyes, hogy lesz. Elég sok nyitva hagyott kérdés maradt és szerintem a minisorozat, amit Olaffal a főszerepben indítottak, szintén erre utal. Vannak más kedvelt karakterek is, akiket szeret a közönség és animálni is aránylag egyszerű (pl Hei-Hei, Pascal). De pont Olafra esett a választás.
Szerintem a legjobb esetben számíthatunk a márciusban érkező Raya elé egy Jégvarázs rövidfilmre. Talán ekkor be is jelentik a harmadikat. Nagyjából pont így volt korábban is - Hamupipőke előtt Party láz, bejelntik a második részt. Jobb esetben most nem kell 6 évet várni, talán csak 4-et. De ki tudja, lehet 8-at... Egyelőre nincs infó, de talán hamarosan megszólalnak, hogy mi lesz/nem lesz.
Második és hetedik válaszoló vagyok.
Én mostanra 100%-ban biztos vagyok benne, hogy számíthatunk harmadik részre, ugyanis októberben újabb Jégvarázs kisfilm jön ki. Ha nem látnak úgy, hogy jövője van, nem adnának ki újabb meg újabb rövidfilmeket. Ilyen hamar még sosem reagáltak. Egyéve sincs, hogy kijött a második rész és ez már a második Jégvarázshoz kapcsolódó tartalom.
Én teljesen igazi mesének tudom tartani, de azzal én sem értek egyet, amikor bármi műsort a gyerekek elé dobnak. Vele együtt kell nézni, válaszolni a kérdéseire. A Jégvarázs remek mese, csak a felnőtteknek is meg kell érteni a mondanivalóját.
A mozikban egyébként hatos karikával ment, a tévében nagyjából minden mese megkapja a tizenkettest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!