Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi lehet ez alapján a film címe?

Mi lehet ez alapján a film címe?

Figyelt kérdés

Pontosan nem emlékszem, de lehet a világháború idején játszódik, talán Angliában. Egy apuka bentlakásos iskolába/gyerekotthonba/árvaházba vagy valami ilyesmibe viszi a kislányát (az anya asszem nincs képben). A kislány összebarátkozik egy másik lánnyal, ha jól emlékszem büntetést kap valamiért és ott ismeri meg. A szobájukban vannak babák és azokkal játszanak. Annyi halvány emlékem van még, hogy a kislány barátját elviszik onnan (örökbe fogadják [?]), az apjával is találkozik a végén, de a férfi nem ismeri meg. A tényleges vége már nem rémlik.

Nem vagyok biztos benne, hogy stimmelnek az emlékeim, szerintem csak egyszer (max kétszer) láttam kiskoromban. Ha valakinek beugrik egy film ezek alapján, pls írja le a címét. :D

2020. máj. 8. 03:06
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
A kis hercegnőre hasonlít a leírásod. Nézz utána, több film készült a témaban, angol, amerikai is.
2020. máj. 8. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!