Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Természet filmek?

Természet filmek?

Figyelt kérdés
Tudnátok természet filmeket mondani? És azt nekem itt összefoglaló kb 10 mondatba? Meg szeretnék nézni egyet, vagy kettőt. De olyan leírásokat találok néhányról hogy semmi kedvem megnézni, az akár jó dukumentum/ természet filmet :/

2020. máj. 6. 14:00
 1/10 anonim ***** válasza:
A természet elég sokoldalú. Mi érdekel?
2020. máj. 6. 14:04
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt ez nem kérdés, hanem kérés az olvasók felé. Másrészt természetfilmből tengernyi van. Ha neked egyik leírása sem nyerte el a tetszésedet, akkor tőlünk mit vársz. Beírunk húszat, és majd beszólsz, hogy ezeket már ismered, és vacak? Kifejezetten természetfilmes csatornák is vannak. Netflixen, más hasonlókon is rengeteg van.
2020. máj. 6. 14:12
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A Youtube tele van természetfilmekkel, ha jó angolos vagy, vannak ilyen listák, hogy tíz legveszélyesebb állat meg ilyenek.
2020. máj. 6. 14:15
 4/10 A kérdező kommentje:

Sok dolog érdekel, állatok tengerben/szárazföldön, növények érdekességei, állatok lakóhelye, meg ilyesmi.

És nem szóltam volna be, nem úgy értettem a leírást mint egy sorozatnál ahol kifejtik.

Ha nem leírták ki rendezte, vagy épp ki szerepelt benne. Engem olyan leírás érdekelt hogy nagyjából miről szól.

Meg ha nem lett volna érdekes akkor is megköszöntem volna hogy leírod mert az a te időd öl vett el, nem vagyok egy bunkó neveletlen ember :)

2020. máj. 6. 14:23
 5/10 drfauna válasza:
100%
David Attenborough természetfilmjei közül bármelyiket bátran és szívesen ajánlom! Fantasztikusak! De egyébként a Sivatagi Show, csodálatos természetfilm, humoros narrációval fűszerezve! A tartalmukat nem tudom leírni, ezt látni kell!
2020. máj. 6. 14:44
 6/10 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm. Akkor megyek is meg nézni milyenek :)
2020. máj. 6. 14:44
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

David Attenborough mesélte, hogy amikor elkezdte a sorozatát, a növényvilágról kellett volna filmet készíteni, de az borzalmasan unalmas. Álnak egyhelyben, és nem csinálnak semmit.

Ő volt az első, aki megmozdította a fákat, bokrokat, fűszálakat. Hónapokig tartó felvételekbe kezdett, fixen rögzített kamerákkal, amelyek néhány percenként készítettek egy képet.

Így egy virág 1-2 perc alatt kibújt a földből, növekedett, virágot bontott, majd elszáradt.

Amit szeretek benne pl. az érdekfeszítő fogalmazás, a képi világ. És az, hogy ha arról beszél, hogy az Andokban a kondorkeselyű oxigénszegény magasságokban fial, akkor felmegy oda, lekuporodik a fészek mellé, és ott mesél.

2020. máj. 6. 14:50
 8/10 drfauna válasza:
100%
Ja, David Attenborough fantasztikus!
2020. máj. 6. 14:52
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom az előzőkhöz azzal, hogy David Attenborough összes sorozata filmje erősen ajánlott.

kiegészítésül még:

BBC.Oceanok

BBC_Élet megpróbáltatásai

Galapagos.Beyond.Darwin.2007.DVDRip.XviD.HUNAMR

IMAX.Ocean.Oasis

Az.esoerdo.titkos.elete2011termeszetfilm.mkv

Oceani.aramlatok.nyomaban.2013.PDTV.x264.HunMrX.mkv

Vad Magyarorszag 2011 DVDRip HUN.mp4

Gyöngyvirágtól lombhullásig

IMAX A szerengeti nemzeti park

IMAX A tűz gyűrűjében

IMAX Alaszka a vadon szelleme

IMAX az élet eredete

IMAX Bálnák

IMAX Elképesztő vándorlások

IMAX Medvék

IMAX Niagara

IMAX Tropusi esoerdo

National Geographic - A Karib Tenger Gyémántjai

National Geographic - Az igazi vadon élő állatok Trópusi esőerdő

National Geographic - Elefántkalandok

National Geographic - Sarkvidéki Birodalom

National Geographic - Yellowstone

Sivatagi Show

Szurikatak udvarhaza Ahogy kezdodott

1971 A napsugár nyomában

1979 Masfelmillio.Lepes.Magyarorszagon.Collection

1986-87 Es.Meg.Egymillio.Lepes

1991 Kerekek.Es.Lepesek.1.HUN.DVDRiP.XviD-v7

1991 Kerekek.Es.Lepesek.2.HUN.DVDRiP.XviD-v7

1991 Kerekek.Es.Lepesek.3.HUN.DVDRiP.XviD-v7

2012 Másfélmillió lépés Magyarországon - 32 év múlva

Budapesti vadon

Koyaanisqatsi.1982.

Powaqqatsi 1988

Naqoyqatsi 2002

A_Pingvinkiraly

Az.ocean.ragadozoi.2013.BDRip.x264.HUN

Csodalatos.Afrika.2013.BDRip.x264.HUN

Egy.ev.a.sunokkel.2013.HDTV.HUN

Vad Magyarorszag 2011 DVDRip HUN

2020. máj. 6. 16:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem Michael Palin utifilmjei a kedvenceim.
2020. máj. 6. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!