Természet filmek?
Sok dolog érdekel, állatok tengerben/szárazföldön, növények érdekességei, állatok lakóhelye, meg ilyesmi.
És nem szóltam volna be, nem úgy értettem a leírást mint egy sorozatnál ahol kifejtik.
Ha nem leírták ki rendezte, vagy épp ki szerepelt benne. Engem olyan leírás érdekelt hogy nagyjából miről szól.
Meg ha nem lett volna érdekes akkor is megköszöntem volna hogy leírod mert az a te időd öl vett el, nem vagyok egy bunkó neveletlen ember :)
David Attenborough mesélte, hogy amikor elkezdte a sorozatát, a növényvilágról kellett volna filmet készíteni, de az borzalmasan unalmas. Álnak egyhelyben, és nem csinálnak semmit.
Ő volt az első, aki megmozdította a fákat, bokrokat, fűszálakat. Hónapokig tartó felvételekbe kezdett, fixen rögzített kamerákkal, amelyek néhány percenként készítettek egy képet.
Így egy virág 1-2 perc alatt kibújt a földből, növekedett, virágot bontott, majd elszáradt.
Amit szeretek benne pl. az érdekfeszítő fogalmazás, a képi világ. És az, hogy ha arról beszél, hogy az Andokban a kondorkeselyű oxigénszegény magasságokban fial, akkor felmegy oda, lekuporodik a fészek mellé, és ott mesél.
Csatlakozom az előzőkhöz azzal, hogy David Attenborough összes sorozata filmje erősen ajánlott.
kiegészítésül még:
BBC.Oceanok
BBC_Élet megpróbáltatásai
Galapagos.Beyond.Darwin.2007.DVDRip.XviD.HUNAMR
IMAX.Ocean.Oasis
Az.esoerdo.titkos.elete2011termeszetfilm.mkv
Oceani.aramlatok.nyomaban.2013.PDTV.x264.HunMrX.mkv
Vad Magyarorszag 2011 DVDRip HUN.mp4
Gyöngyvirágtól lombhullásig
IMAX A szerengeti nemzeti park
IMAX A tűz gyűrűjében
IMAX Alaszka a vadon szelleme
IMAX az élet eredete
IMAX Bálnák
IMAX Elképesztő vándorlások
IMAX Medvék
IMAX Niagara
IMAX Tropusi esoerdo
National Geographic - A Karib Tenger Gyémántjai
National Geographic - Az igazi vadon élő állatok Trópusi esőerdő
National Geographic - Elefántkalandok
National Geographic - Sarkvidéki Birodalom
National Geographic - Yellowstone
Sivatagi Show
Szurikatak udvarhaza Ahogy kezdodott
1971 A napsugár nyomában
1979 Masfelmillio.Lepes.Magyarorszagon.Collection
1986-87 Es.Meg.Egymillio.Lepes
1991 Kerekek.Es.Lepesek.1.HUN.DVDRiP.XviD-v7
1991 Kerekek.Es.Lepesek.2.HUN.DVDRiP.XviD-v7
1991 Kerekek.Es.Lepesek.3.HUN.DVDRiP.XviD-v7
2012 Másfélmillió lépés Magyarországon - 32 év múlva
Budapesti vadon
Koyaanisqatsi.1982.
Powaqqatsi 1988
Naqoyqatsi 2002
A_Pingvinkiraly
Az.ocean.ragadozoi.2013.BDRip.x264.HUN
Csodalatos.Afrika.2013.BDRip.x264.HUN
Egy.ev.a.sunokkel.2013.HDTV.HUN
Vad Magyarorszag 2011 DVDRip HUN
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!