Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Bosszúállók Fekete Özvegy ő...

A Bosszúállók Fekete Özvegy ő leszbikus volt? Vagy csak nem voltak érzései?

Figyelt kérdés
Vagy miért volt az hogy kb. az összes szuperhős pasi nyomult rá (először Stark, utána Rogers, azután meg Banner), de ő mégse járt soha senkivel egy percet se? Sőt, arról se tudni hogy más partnere lett volna. Ellenben a Végjátékban Marvell kapitánnyal nagyon kellemesen elcseverészik. Ő titkon leszbikus volt, vagy legalábbis biszex? Vagy csak nem voltak érzései?

2020. máj. 2. 21:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem leszbikus... Ilyen következtetéssel szinte bárki lehet meleg, leszbi, biszex...
2020. máj. 2. 22:32
 2/8 anonim ***** válasza:
95%

Ennyi erővel bárkiről el lehet mondani, hogy tuti leszbi, mert nem nyitotta szét a lábát minden munkatársának.

Amúgy, egy nő valószínűleg kellemesebben elbeszélget egy másik nővel.

Kapi nem is nyomult rá, ő mindig is Peggyre verte, kivéve a Kapi 3-ban.

Szóval, attól, hogy valakit nem érdekel a romantika nem azt jelenti, hogy nincsenek érzései.

2020. máj. 2. 23:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a történetírók szándékosan nem hozzák össze egyik férfikarakterrel sem, mert így nem sértik meg egyik szuperhős-figura rajongóinak az érzéseit sem + így több lehetséges útvonalat hagynak nyitva az elkövetkezendő folytatásokhoz.
2020. máj. 28. 13:30
 4/8 anonim ***** válasza:
94%

Nem volt az.

Azért nyomult rá az összes szuperhőspasi, mert jól nézett ki. (Stark a kinézete miatt bámulta, de amúgy abban a filmben már majdnem együtt volt Peperrel. Rogersre inkább ő nyomult.)

Az Ultron korában kapcsolat alakult ki közte és Banner között és akkor tudtuk meg, hogy Natashának már nem lehet gyereke, tehát ezért nem akar normális kapcsolatot (persze a hősködés is közbejátszik).

Szerintem voltak érzései, csak jól leplezte őket.

Barátnők lehetnek Marvel Kapitánnyal, nem? :)

2020. máj. 29. 03:28
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Fekete özvegy

Ami azt jelenti,legalábbis a pókoknál hogy megöli a pasikat nem tudtad? :)

2020. okt. 5. 17:50
 6/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
84%

#5 es ez lehet egy indok hogy barataival miert nem jon ossze

ellensegeivel akaszkodik ossze csak

2021. febr. 15. 08:09
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem az. Most komolyan, ez így nem tudom h jött neked.

Most ennyi erővel mivel én lány létemre rajongok ScraJo ért ezért egyből leszbinek számítok?!

Ez hülyeség.

A többiek már jól leírták

Tony csak mint egy átlagos férfi "megnézegette" de igen már akkor is majdnem össze jött Pepperrel.

Stevevvel szerintem jó páros voltak de steve szíve akkor is Peggyé volt.

Bruceszal valószínűleg a meddősége miatt nem jött össze

Clintel legjobb barátok voltak, semmi több.

Szóval nem NEM VOLT AZ

2021. febr. 17. 19:34
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Minden filmre van egy ilyen kérdése. Így jön neki.
2021. ápr. 2. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!