IQ szempontból hogyan állítanátok fel a sorrendet az agymenők szereplőinél?
Soknak számít a 187?
És a 173?
Szerintem:
1. Sheldon
2. Amy
3. Leonard
4. Raj (bár ha jól rémlik, Sheldon tett olyan kijelentéseket, amelyek arra utaltak, hogy az ő intellektusát többre értékeli, mint Leonardét, úgyhogy kettőjüket fel is cserélheted akár)
5. Bernadette
6. Howard
7. Penny
Nyilván kivételesen magasnak számít a 187 és a 173 is. Hozzáteszem, szerintem Penny IQ-ja sincs átlag, még ha a sorozat elején idiótának is állították be a készítők. Annyi, hogy nem az emberiség felső 0,001%-ával kell összehasonlítani.
Nekem 114 es IQ szintet mértek le, igazolást is kaptam.
Az átlagos, vagy már magasabb szintű? :)
Nem nagyzolás, csupán szeretném berangsorolni magam, pl az agymenők szereplői közé, hogy hanyadik lennék? :)
Nem értek egyet a fentiekkel. A 8. évadban Howard fizikát tanul Sheldonnál. Sheldon tesztelte Howardot, és minden kérdésre válaszolt, amikor Leonard és Raj pislogott. Raj szerintem nem rendelkezik magasabb IQ val, mint Howard.
1. Sheldon
2. Amy
3. Leonard
4. Howard
5. Bernadette
6. Raj
7. Penny (és bármennyire szép és talpraesett, az IQ-ja biztos hogy átlagos vagy átlag alatti) már csak azért is látszik ez, mert az összes IQhoz köthető dologban, vagy bemagolta mit csinál Leonard, vagy mások csinálták helyette. Nem mellesleg rengeteget iszik, ami szintén rombolja az agysejteket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!