Van olyan Family Guy rész ami kigúnyolja vagy kifejezi nemtetszését a South Park iránt?
azért kérdezem mert a Family Guy több részben is kigúnyolja és kifejezi nemteszését a Simpson család iránt!
egy Simpson család részt is láttam ahol kifejezi neteszését a Family Guy iránt!(úgymond a készítök vissza válaszoltak)
itt még nincs vége :D
Van két South Park rész is ami kigúnyolja és kifejezi neteszését a Family Guy iránt!
De még nem láttam olyan Family Guy részt ami kigúnyolja a South Park-ot!
A Family Guy csak a Simpson családot "ostromolja"?Vagy a South Parkot is valamelyik részben?
Jah én mintha emlékeznék 1 részre, de lehet, hogy tévedek... Google
[link] ;)
kerestem már google-val már régebben hogy "family guy vs south park" de csak külföldi fórumokat talált ahol vitatkoznak hogy melyik a jobb sorozat!(;
meg találtam amatörök által készétett fan képeket!
én arra lennék kiváncsi hogy van e olyan Family Guy rész ami beszól a south park-nak!
én nem emlékszem ilyen részre...:D
south parkban van 1 olyan rész,ami ilyen "vs. Simpson család" mikor valaki mindig valami gonoszságon töri a fejét és mindig mondja az ötletét és mindig az a válasz,hogy "Simpsonék már ezt is megcsinálták!"
"south parkban van 1 olyan rész,ami ilyen "vs. Simpson család" mikor valaki mindig valami gonoszságon töri a fejét és mindig mondja az ötletét és mindig az a válasz,hogy "Simpsonék már ezt is megcsinálták!""
Az a valaki Butters (alias Káosz professzor).:D
Amúgy a SP-ban van olyan rész is, ami a Family Guy-ról szól (Rajzfilmek háborúja 1-2.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!