Gáz spongyabobot nézni 26 éves férfiként?
Figyelt kérdés
Sosem néztem de most vhogy megtaláltam és kikapcsolja az agyamat. Vicces is, aranyos is. Amikor megszólal a főcímdal a kövi rész elején mindig eszembe jut hogy retardáltnak tarthanak a szomszédok. XD
Főleg akkor nézem ha közben pl. játszom vagy dolgozom és olyasmit szeretnék nézni ami nem köt le teljesen.
Egyébként scooby doo-t meg mézgacsaládot is elkezdtem nézni pár éve csak akkoriban asszonnyal mást kellett nézni, azóta koccolt szóval ez már nem szempont.
2020. ápr. 27. 20:12
1/10 anonim válasza:
Szerintem nem. Én a gyerekemmel szoktam sokszor nézni, de aztán valahogy leragadok akkor is ha ő már nem nézi. :)
2/10 anonim válasza:
Én azt pont nem szeretem, de más rajzfilmeket én is rendszeresen nézek.
27/F
4/10 anonim válasza:
Felnőtt férfi vagy, azt nézel, amit csak akarsz...
6/10 anonim válasza:
Te bolond vagy? Hisz a Spongyabob a legnagyobb ! Minden nap nézem,és fogom is . 26/F
7/10 anonim válasza:
Nem véletlenül rejtenek el benne felnőtt poénokat is.
8/10 anonim válasza:
Én nem nézem ezt a rajzfilmet, de nem gáz. Sok felnőtt szeret valamilyen rajzfilmet. Én pl. az Állati küldetést (Wild Kratts), Zig és Sharko, Mása és a medve, Grizzy és a lemmingek
9/10 anonim válasza:
En szoktam nézni, 28 éves vagyok (nő) régen imádtam a nickelodeont folyamatosna néztem a spongyabobot a fecsego tipegok et hey arnold stb, aztán elkoktoztunk és többé nem volt elérhető a csatorna, és ez nekem amúgy maradandó károsodás okozott 🤣🤣imádok filmezni és ha van olyanom simán elkezdtem nézni ezeket is mai napig
10/10 anonim válasza:
Én már 73 éves vagyok (viszonylag normálisabb és erősebb, mint más
átlagos idősebb ember) és a 13 éves haverommal szoktuk nézni a spongyabobot, nagyon szeretjük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!