Szokott még valaki felnőtt fejjel Spongyabobot nézni? :D
Figyelt kérdés
2019. júl. 30. 12:15
2/8 anonim válasza:
A Spongyabob pont egy olyan mese, amit ha valaki nézett gyerekként, kiskamaszként, az felnőttként is fogja :D Én szeretem nagyon a mai napig pedig már közelebb vagyok a harminchoz mint a húszhoz.
3/8 A kérdező kommentje:
Én 30 vagyok, és azt vettem észre, hogy nem csak gyerekeknek szól, hanem van egy-két utalása a felnőttek viselkedésére. Gyakran célozgatnak görbe tükörrel az emberek életfelfogására, még ha néha idiótán is adják elő :D
2019. júl. 30. 12:39
4/8 anonim válasza:
Én is nézem még ha megy a tv ben de az új változata nekem nem jön be a régi Spongyabob volt a jó :))
6/8 anonim válasza:
Most is épp azt nézem. Vagyis pakolok holnapra, erre van kapcsolva a tv. Akármilyen ciki is, esténként ha unatkozok a Spongyabobra szoktam kapcsolni.
24N
8/8 anonim válasza:
Hát persze. De inkább a régieket. Amúgy is nagyon szeretem a jó rajzfilmeket, a Spongyabob pedig mindig kedvenc volt nálam. 21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!