Netflix prémium és basic összeget is levont. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
1 hónapja regisztráltam akkor levontak 2490 Ft-ot pedig elvileg még sosem regisztráltam az e-mailemmel, de oké lehet, hogy nem emlékszem jól stb. nem is foglalkoztam vele. Aztán egy hónappal később levonták újra a 2490 forintot, mint havi előfizetést a basic csomagra. Felmentem a netbankba és láttam hogy 3 nappal korábban levontak 3990 forintot, ami ugye a prémium díja. Ez volt most pénteken ez a levonás. Nem utalták vissza. A fiókban nem is jelzi a számlázási információknál ezt az összeget, de a netbank kiírja, hogy a netflix vonta le. A fiúkban azt írja basic csomagom van. Magyar ügyfélzolgálatot a covid miatt nem lehet hívni, chateltem online, ott azt mondták a bankhoz forduljak. Ez az egy e-mail címem van, amiről regisztráltam akár most akár korábban is, mert nincs más e-mail címem. Valakinek volt hasonló? Ott járok, hogy felmondom az egész előfizetést, de akkor is ez a 3990 Ft-ot nem tudom, hogy hogy vonta le és félek, hogy következő hónapban is megteszi.2020. ápr. 27. 12:59
1/1 A kérdező kommentje:
Olyan lehet, hogy valahogy sikerült angol és magyar nyelvű netflix fiókot is létrehozni? Mert kaptam 2 -emailt 3 nap különbséggel a csatlakozásról. Az egiyk angolul volt a másik magyarul.
2020. ápr. 27. 13:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!