Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Netflix Prémium szolgáltatás...

Netflix Prémium szolgáltatás barátokkal?

Figyelt kérdés

Szóval az a lényeg, hogy 3 barátommal előfizetnénk Netflixre. Sajnos nem találtunk családi szolgáltatást vagy ilyesmit, ezért megakadt a szemünk a Prémium előfizetésen. Azt írják, hogy 4 különböző eszközön lehet nézni. Ez mit jelent? Ez olyan mint a Spotify családi csomag?

Az a cél, hogy egyszerre is tudjunk nézni Netflixet a saját TV-n. Ez lehetséges?

2020. febr. 4. 09:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom, hogy a spotify családi csomag hogy meg.

A netflixnél úgy van, hogy egyszerre 4-en tudják ténylegesen használni a premium fiókot. Mi is így használjuk, van 7 profil csinálva, mindenkinek 1. Ezt lehet telefonon vagy tv-n is használni, tehát nem max 4 helyen lehet telepítve az alkalmazás. Bőven elég ennyi embernek.

2020. febr. 4. 09:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Még csak pletyka, de akarják korlátozni egy ha tartósra. Amíg ez nincs így, addig a fent említett verzió működik és sokan így is használják.
2020. febr. 4. 12:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Első, hogy lehet az, hogy ha 4en lehet használni 7 profil van? Én is vennék netflixet 3 barátommal, de nem igazán tudom, mi hogy van
2020. dec. 5. 18:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Max 5 profilt lehet csinálni. Legegyszerűbb gépen, vagy telefonon megcsinálni egyszerre az összeset.

De a jelszó birtokában bárki tud magának profilt csinálni.

2020. dec. 5. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!